Πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-4) με αντίπαλο την Αναγέννηση Στάνου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα στο 19΄με γυριστή κεφαλιά του Καπετανάκη, μετά από σέντρα του Αυγέρη. Στο 33΄ο Κρανιάς μετά από κάθετη μπαλιά του Καρακασίδη , με διαγώνιο σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ (0-2) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη (66΄) μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε ο Μαντόγλου και με πλασέ πέτυχε το τρίτο γκολ για την ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπολα.  Ο Καρανταλής στο 89΄μετά από πάσα του Σταύρου ολοκλήρωσε την σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ (1-4) , στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Τζαχρήστα.

Μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ η Αναγέννηση Στάνου παρέμεινε στους 7 βαθμούς

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Ροδάτος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου

Κατσίκης, Κοσμάς, Ταλιούρας, Παππάς, Τσιλίκης Α., Γιώτης (74΄Τζαχρήστας), Κοντός, Σκυλογιάννης, Σιαπλαούρας, Παπανίκος, Γιαννη.

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θόδωρος Μουχάνης)

Λιάπης Ε., Θώδης, Λιάπης Κ., Χολιασμένος, Καπετανάκης (85΄ Γεντέκης) , Μαντόγλου, Τριάντης (73΄ Καρανταλής), Ρόμπολας, Κρανιάς ( 80΄ Λάκκας), Αυγέρης, Καρακασίδης (80΄Σταύρου)