Δυνατό ματς  στο Καινούριο με ανατροπή στην ανατροπή για την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και 4-3  σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων κόντρα στην Δόξα Καινουρίου, ( μέχρι το 88΄) το οποίο όμως δεν τελείωσε ποτέ !!

Η Δόξα Καινουρίου προηγήθηκε στο 23΄με τον Χ. Στρεμμένο, αλλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο η ΑΕΚ πέτυχε δυο γκολ. Αρχικά με τον Κρανιά στο 25΄, και στο 30΄με τον Τριάντη (1-2) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα τους φιλοξενούμενους και με δυο γκολ από τον Μπόκα στο 47΄και Καγιάτζα 75΄ γύρισαν ξανά τούμπα το ματς (3-2). Στο 77΄ο Μαντόγλου έκανε το 3-3, , και στο 88΄ο Κρανιάς έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (3-4).

Στην συνέχεια υπήρξε διακοπή του αγώνα (88΄) , μετά την εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Καινουρίου δέχθηκαν τρεις κόκκινες κάρτες. Στο 28΄ κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Βασιλείου και στο 88΄ οι Καγιάτζας και Μπόκας

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί : Μπάκας, Καζανάς Κ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου

Λυμπέρης, Αυγέρης, Μπόκας, Καγιάτζας, Βασιλείου, Ασημάκης, Στρεμμένος Ι. Μυζήθρας, Ντελής, Ροδίτης, Στρεμμένος Χ. (84΄Τσικα)

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θόδωρος Μουχάνης)

Λιάπης Ε., Θώδης, Λιάπης Κ., Χολιασμένος, Καπετανάκης, Μαντόγλου, Σταύρου (64΄Χρόνης), Ρόμπολας (90΄ Λάκκας), Κρανιάς, Τριάντης, Καρακασίδης