Σε ένα πολύ καλό απο ρυθμό παιχνίδι ο Ολυμπιακός Αγρινίου κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας με 2-1 απο τους Άτλαντες Αγρινίου, και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Ευθυμίου στο 24ο λεπτό για να ισοφαρίσουν στο 30′ οι γηπεδούχοι με τον Τέλιο σε 1-1 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου. Ο Ευθυμίου στο 60ο λεπτό έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του, και παρόλο που η νεανική ομάδα των Ατλάντων πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

13΄Σουτ του Ευθυμίου μέσα απο την περιοχή κοντράρει σε σώματα, η μπάλα φτάνει στον Κωστακιώτη που κάνει νέο σούτ άουτ
22′ Δυνατό σούτ απο τον Καμπάση ελάχιστα άουτ
23′ Σουτ του Κωστακιώτη μπλοκάρει ο Ράντζος
24′ Γκόλ 0-1: Κάθετη του Κωστακιώτη στον Ευθυμίου που τον βγάζει απέναντι απο τον Ράτζο που τον πλασάρει εύστοχα
27′ Φάουλ απο δεξιά του Καρασούλου κεφαλιά του Ευθυμίου αποκρούει δύσκολα ο Ράντζος και προ του Κωστακιώτη προλαβαίνει και απομακρύνει ο Φωλιάς
28′ Σέντρα Κωστακιώτη κεφαλιά Κοντογιάννη άουτ
30′ Γκόλ 1-1: Μεγάλη μπαλιά του Φωλιά που βγάζει στην αντεπίθεση τον Τέλιο που πλασάρει εύστοχα τον Μπαλωμένο και ισοφαρίζει το σκόρ.
34′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Κοντογάννη αποκρούει με δυσκολία ο Ράντζος και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ
37′ Αντεπίθεση απο δεξιά με τον Παπαιωάννου που κάνει το διαγώνιο σούτ άουτ
48 Σούτ Κωστακιώτη άουτ
53 Σούτ Κοντογιάννη άουτ
60′ Γκόλ 1-2: Φάουλ απο αριστερά του Βασίλη Ζαχαράκη ο Ευθυμίου στο πρώτο δοκάρι “τσιμπάει” την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα.
63′ Σούτ του Σουραβλιά στην κλειστή γωνία μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μπαλωμένος
74′ Καλό σούτ του Ευθυμίου μπλοκάρει ο Ράντζος

Διαιτητής: Τάκος – Βοηθοί: Κουτρομάνος, Ντρέλιας

Άτλαντες Αγρινίου (Χρυσόστομος Τεγούσης): Ράντζος, Τάφα, Φαρμάκης (42 λ.τ. Ομπροβάτσκι), Σουραβλιάς, Φωλιάς, Καμπάση, Παπαιωάννου (46′ Λίτσος), Ρούγκας, Λαυράνος Αντ. (52′ Λαυράνος Α.), Τζαχρήστος, Τέλιος (71′ Σαγάνας)

Ολυμπιακός Αγρινίου (Πάνος Γαλάνης): Μπαλωμένος, Σαμψώνας, Αγγέλης, Β. Ζαχαράκης, Γκορόγιας, Καρασούλος (63′ Κολυρόπουλος), Ευθυμίου (Γαλάνης), Μπαρδάκης (78′ Σ. Ζαχαράκης), Τσαμπούλας, Κοντογιάννης, Κωστακιώτης

Δείτε φωτορεπορτάζ του αγώνα στο agrinio24.gr