Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Κωστόπουλου  στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης Α.Ο. Σκουτεράς- Άρωμα Βαρετάδας  επισκίασε οτιδήποτε άλλο έγινε στο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος).

Ήταν στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Δ. Κωστόπουλος τραυματίστηκε και ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από την γιατρό του αγώνα.

Η γιατρός του αγώνα  έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, όπου και διαπιστώθηκε το κάταγμα στο πόδι του, και ήταν αδύνατη η απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο δίχως φορείο. Το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο της Σκουτεράς και  ο ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα όλοι οι παίκτες έσπευσαν στον ποδοσφαιριστή για να τον εμψυχώσουν και να του δώσουν κουράγιο και δύναμη.

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού που είχε ο Δημήτρης Κωστόπουλος, και αναμένεται για αρκετό χρονικό διάστημα να παραμείνει εκτός γηπέδων.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση-προπονητής και ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σκουτεράς εύχονται ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον Δ. Κωστόπουλο, και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο.

Ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Κωστόπουλου υπήρξε και από το Άρωμα Βαρετάδας . Δείτε εδώ 

Το αγωνιστικό μέρος περνάει φυσικά σε δεύτερη μοίρα, με το Άρωμα Βαρετάδας να πετυχαίνει εκτός έδρας νίκη με 3-2.

Ο  Παπανίκος στο 40΄έδωσε προβάδισμα στο Άρωμα Βαρετάδας (0-1 σκορ πρώτου ημιχρόνου)

Στο 57΄ο Ι. Αντωνόπουλος ισοφαρίζει σε 1-1 , αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι με τον Καβαλλάρη Ι. πήραν προβάδισμα (1-2). Πέντε λεπτά αργότερα ο Βασιλόπουλος ισοφαρίζει σε 2-2, για να διαμορφώσει το τελικό 2-3 ο Μπιστιντζάνος στο 80΄.

Διαιτητής : Καζανάς

Βοηθοί : Κοκμοτός, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Σκουτεράς (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Κόκκαλης, Γιαννοκώστας (46΄Αντωνόπουλος Α.), Ρεντζέπης, Ζωγάκης ( 62΄Γρίβας Ν.), Ακούλλι, Πιστιόλης, Αντωνόπουλος Γ. (76΄ Ο ικονόμουΠ.), Καραγιώργος Κ., Κωστόπουλος Δ. (30΄λ.τρ. Αριστόπουλος), Βασιλόπουλος, Γρίβας Χ.

Άρωμα Βαρετάδας (Κώστας Χαρδαλιάς)

Καραγκούνης, Κοτσώρης, Αργύρης, Σάφακας Ε.(30΄Δήμος), Κυρόσιμος, Παπανίκος, Καβαλλάρης Ι., Φίλος, Σάφακας Φ., Μπιστιντζάνος, Καβαλλάρης Κ.