Την προσθήκη του προπονητή τερματοφυλάκων στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ανακοίνωσε η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας
Αναλυτικά:
Το ΔΣ του MSL FC με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την είσοδο στο τεχνικό επιτελείο της Ομάδας του Γιάννη Καραβασίλη.
Ο Γιάννης Καραβασιλης αποτελεί εγνωσμένης αξίας προσωπικότητά στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Πρόσφερε πολλά ως ερασιτέχνης αθλητής σε πολλές ομάδες . Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του ερασιτέχνη Παναιτωλικού. αγωνίστηκε ως τερματοφυλακας σε διάφορες ομάδες του νομού Αιτωλοακαρνανίας, του πρωταθλήματος Αθηνών καθώς και στην Δ εθνική.
Η προπονητική του καριέρα ως προπονητής τερματοφυλακων ξεκίνησε το 2016. Διετέλεσε προπονητής τερματοφυλακων στις Ακαδημίες του Παναιτωλικου καθώς και σε ομάδες της Γ εθνικής. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και UEFA B ενώ συμμετέχει στην σχολή UEFA B Goalkeepers για την αναβάθμιση του διπλώματος. Η θέληση του για προσφορά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό μετουσιώνεται σε πράξη, πλέον, ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του MSL FC ” Φλαμίνγκο Μεσολογγίου”.
Πιστοί στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια καλωσορίζει τον Γιάννη όπου τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑΝΝΗ στην οικογένεια του MSL FC!!!!
Για την έναρξη συνεργασίας του με το MSL FC, ο Γιάννης Καραβασιλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου..:
<<. Με χαρά δέχτηκα την πρόταση της ομάδας Φλαμινγκο Μεσολογγίου. Το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνθηση. Η γυναικεία ομάδα του Μεσολογγίου έχει πολυετή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες καθώς και αρκετές διακρίσεις που την καθιστά την πιο επιτυχημένη ομάδα στην περιοχή. Ειναι τιμή μου να παρευρισκομαι στο προπονητικό τιμ και να συνεργαστω με τον κύριο Γουλη. >>