Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο “Λεωνίδας Ζαχαράκης”, ο Απόλλων Δοκιμίου νίκησε με 4-2 τον Τρίκαρδο Κατοχής, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι, που με την εμφανισή τους δεν θύμιζαν ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, περέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά διεκδικώντας τη νίκη με τους φιλοξενούμενους σε μια απο τις αντεπιθέσεις στο 15ο λεπτό να βρίσκουν πρώτοι το γκόλ με τον Γκασούκα, και τους γηπεδούχους μέσα σε τρία λεπτά στο 21′ και στο 24′ να γυρίζουν “τούμπα” το μάτς με τα γκόλ των Δαλαγιώργου και Ν. Κοντοπάνου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μακρής με σούτ μέσα απο την περιοχή δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 64΄ο Σπύρος Νούλας με σούτ δίνει αέρα 3 τερμάτων στην ομάδα του, για να κλείσει το σκόρ ο Σεραφίγγος στο 72ο λεπτό.

Στο 36΄λεπτό ο Χρήστος Γκασούκας μετά απο σύγκρουση με συμπαίκτη του τραυματίστηκε σοβαρά στα πλευρά και αντικαταστάθηκε απο τον Γκιέτα.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ: 

15′ Γκόλ 0-1: Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Π. Κοντοπάνου που βγάζει υπο πίεση συρτή σέντρα και ο Γκασούκας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
17′ Σούτ του Φώτη Κορομηλά αποκρούει ο Ξύστρας με γροθιές και στην επαναφορά ο Νούλας βρίσκει την μπάλα και την στέλνει άουτ
21′ Γκόλ 1-1: Κόρνερ απο αριστερά του Νούλα η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Δαλαγιώργο που με σούτ απο κοντά την στέλνει στον ουρανό των δικτύων.
24′ Γκόλ 2-1: Ο Κοντοπάνος με σούτ μέσα απο την περιοχή δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
39′ Κόρνερ απο δεξιά του Αυφαντόπουλου η μπάλα πάει προς τα δίχτυα και διώχνει δύσκολα με τις γροθιές ο Ξύστρας πλάγια.
45+ Γκόλ 3-1: Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου λόγω του τραυματισμού του Γκασούκα μετά απο σύγχυση στην περιοχή του Τρίκαρδου η μπάλα φτάνει στον Μακρή που με σούτ την στέλνει στα δίχτυα
51′ Φάουλ απο αριστερά του Π. Κοντοπάνου η μπάλα φτάνει στον Καλέντζο που κάνει το πλασέ πάνω στον Κούντρα που αποκρούει και απομακρύνει με τα πόδια.
64′ Γκόλ 4-1: Πάσα του Φ. Κορομηλά στον Νούλα που απο την γωνία της περιοχής και δεξιά κάνει φαλτσαριστό σούτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα
72′ Γκόλ 4-2: Σέντρα απο αριστερά του Κονταρή η μπάλα φτάνει στον Σεραφίγγο που απο το ύψος της μικρής περιοχής με σούτ την στέλνει στα δίχτυα.
76′ Σούτ του Νούλα αποκρούει σε κόρνερ ο Ξύστρας
81′ Σούτ του Σεραφίγγου μέσα απο την περιοχή μπλοκάρει ο Κούντρας
87′ Σούτ μέσα απο την περιοχή του Μπαρμπαγιάννη αποκρούει με τα πόδια ο Ξύστρας

Διαιτητής : Σπήλιος

Βοηθοί : Ροκοπάνος, Κακατσίδης

Συνθέσεις:

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος): Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αυφαντόπουλος (62′ Μπαρμπαγιάννης), Μακρής (70′ Τσιλιμίγκρας), Καπνιάρης, Δαλαγιώργος (70′ Μυλωνάς), Νούλας (88′ Μυζήθρας), Φ. Κορομηλάς, Ζαρκαδούλας, Χ. Κορομηλάς, Ν. Κοντοπάνος (62′ Δάρλας).

Τρίκαρδος Κατοχής (Νίκος Τσώνης): Ξύστρας, Καλέντζος, Μεταξούλης (46′ Ντόμης), Κούσουλας, Γ. Γατσώρης, Λ. Γατσώρης, Ρόμπολας (46′ Κονταρής), Αθανασόπουλος, Σεραφίγγος, Γκασούκας (36′ λ.τ. Γκιέτα), Π. Κοντοπάνος.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ στο agrinio24.gr