Ναι, στην πράξη όλες οι νίκες δίνουν το ίδιο: Τρεις βαθμούς. Αλλά υπάρχουν κάποιες που… μετράνε περισσότερο. Τέτοια ήταν για τον Παναγρινιακό αυτή που πανηγύρισε σήμερα στην Ναύπακτο. Διπλό στην έδρα άμεσης ανταγωνίστριας στα ψηλά του ταμπλό και μάλιστα με εμφατικό σκορ (2-0). Βαθμολογικός και ψυχολογικός αέρας στο μάξιμουμ, καλύτερο δεν γινόταν για την ομάδα του Αγρινίου που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς, αφήνοντας αρκετά  πίσω τον Ναυπακτιακό με 21 βαθμούς

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, ο Μπακογιάννης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στο 35΄ανοίγει το σκορ για τον Παναγρινιακό (0-1). Λίγο πριν το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων κεφαλιά του Πέκεζ μπλοκάρει την μπάλα ο Μπότας (20΄), ενώ στο 29΄σουτ του Τουρλίδα άουτ, στις κυριότερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τσεκούρας (47΄) διπλασίασε τα τέρματα για τον Παναγρινιακό , (0-2)μετά από «συνδυασμό» Κοντογιάννη και κάθετη μπαλιά του Αγγέλη προς τον σκόρερ,……και κάπου εκεί τελείωσε και το ματς.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν στιγμή να ακολουθήσουν , με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν τρείς ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα γκολ μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Στο 67΄ατομική προσπάθεια και σουτ του Κοσμά, η μπάλα στην αγκαλιά του Δούρου, στο 75΄σουτ του Μήλιου απομακρύνει ο Δούρος, και στο 82΄πλασέ του Αντωνόπουλου ο Πέκεζ με προβολή απομάκρυνε τον κίνδυνο για την εστία του, στις σημαντικότερες φάσεις της αναμέτρησης.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση ο Ναυπακτιακός . Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ( κόκκινη κάρτα ο Ι. Καραγιάννης στο 89΄). Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Κ. Καραλής που βρίσκονταν στον πάγκο του Παναγρινιακού στο 25΄.

Διαιτητής : Ματσούκας

Βοηθοί : Τάκος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος)

Δούρος, Παλιάτσας Ι., Ρήγας, Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Α., Πιστιόλης, Ζωιτάκης (72΄Φράγκος), Γαβρίνας (55΄Γεωργακόπουλος), Καραγιάννης Ι., Καραγιάννης Α. (55΄Γιάτσε),

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης)

Μπότας, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνου (57΄Τσακανίκας) , Μπακογιάννης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης, Μήλιος, Αγγέλης (65΄Αντωνόπουλος), Τσεκούρας (78΄Καραλής Σ-Π), Κοντογιάννης (65΄Κοσμάς Χ.) , Τουρλίδας