Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου μπήκε με το δεξί στο νέο έτος, επικρατώντας με το εμφατικό 8-0 του Αμβρακικού Λουτρού στο ΔΑΚ Αγρινίου (ΙΙ) για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (1η αγωνιστική Β’ Γύρου).

Η Ένωση κυριάρχησε απόλυτα, ούσα σοβαρή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του Κ. Κοκώνη , ο Ρόκκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ . Στο 17ο λεπτό, ο Σπυριλιώτης σημείωσε το 2-0, έπειτα από προσπάθεια εντός μικρής περιοχής και ιδανικό πλασέ. Στο 27ο λεπτό, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Κ. Κοκώνης σημάδεψε το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη και καλύτερη στιγμή τους στο ματς με το σουτ του Γιώτη εκτός περιοχής να αποκρούει εντυπωσιακά ο Κούσουλας στο 29ο λεπτό. Στο 33′ ο Καμμένος με μακρινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Εντυπωσιακή η Ένωση και στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα σε δύο λεπτά (49′ και 50′) το σκορ έγινε 5-0. Εκπληκτικό γκολ του Κ. Κοκώνη για το 4-0 και ασίστ του Κ. Κοκώνη για το 5-0 με τον Καμμένο (δεύτερο δικό του γκολ).

Στο 61ο λεπτό με δεύτερο προσωπικό τέρμα, ο Σπυριλιώτης έπειτα από νέα ασίστ του Κ. Κοκώνη, σημείωσε το 6-0 με ψύχραιμο πλασέ. Ο Κ. Κοκώνης με ένα ακόμα υπέροχο γκολ στο 68′, σημείωσε το έβδομο τέρμα της Ενωσης

Στο 74′ ο Βασιλάρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαραγκό να αποκρούει σε τετ α τετ. Το τελικό 8-0 διαμορφώθηκε με γκολ του Πριόβολου στο 85′ έπειτα από νέα ασίστ του Κ. Κοκώνη.

Με ανακοίνωση η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου αναφέρει ότι « Αξίζει τα εύσημα ο Κώστας Βαγενάς για την προσπάθεια στον Αμβρακικό Λουτρού, μια ομάδα με παίκτες νεαρής ηλικίας, ταλαντούχους και με αρκετή δουλειά από τον προπονητή τους. Ευχόμαστε επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων» καταλήγει η ανακοίνωση

Διαιτητές:

Σπύρος Καζανάς, Θεόδωρος Ξύστρας, Παναγιώτης Δανιάς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου – Γιώργος Γιάκος:

Κούσουλας, Μπίστας, Κωστόπουλος (53′ Βασ. Κοκώνης) , Ρόκκος, Προβίδας, Ζωγράφος, Κοκώνης Κ.(C) , Χισενάι, Πριόβολος, Καμμένος (53′ Βασιλάρης) , Σπυριλιώτης (71′ Καραθάνος)

Αμβρακικός Λουτρού – Κώστας Βαγενάς

Μαραγκός, Ράπτης, Τάτσης, Φονιάς (C), Ρούσσης, Παραδείσης, Σακκάς (63′ Σίσκας), Κοντός, Σιαπλαούρας, Γιώτης, Πατσιαλός