Πάλεψε παρά τις ελλείψεις αλλά δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με θετικό αποτέλεσμα ο Α.Ο Ζευγαρακίου. Η ομάδα της  Μακρυνείας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες  με Αλ. Πάγια, Κούστα, Πελεκάνο, Ν. Μπανάκα δίχως όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και ενώ το σκορ ήταν ακόμη 0-0 .

Στην επανάληψη μίλησε η εμπειρία και η κλάση κάποιων ποδοσφαιριστών του Ναυπακτιακού οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν στιγμές αδράνειας της άμυνας του Α.Ο. Ζευγαρακίου πετυχαίνοντας τα  γκολ της νίκης

Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο 28΄με τον Πιστιόλη, Ο Ευθυμιόπουλος στο 64΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 83΄ και πάλι ο Πιστιόλης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί : Βλαχοδήμος, Βλάχος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Α.Ο. Ζευγαρακίου ( Σπύρος Μπούρδος, Δημήτρης Λώλος)

Κρέτσης, Πάγια Ρ. (76΄Αλεξανδρής), Πιστιόλης Θ. (76΄Παπουτσής), Τσιντζέλης (76΄Μπάλλας), Χαραλάμπους, Κουλουκούρας, Παπαδόπουλος (34΄Μπανάκας Σ. ), Μπανάκας Ν., Πάγια Αλ. (56΄ Μουρτζιάπης), Πελεκάνος, Κούστας

Ναυπακτιακός Αστέρας ( Δημήτρης Ξηνταρόπουλος)

Βρουσάι, Παλιάτσας I, Καραγιάννης A. (85΄Μπράμης), Πέκεζ, Ρήγας, Παλιάτσας Α., Πιστιόλης Κ. (85΄Ζέλιος), Γερολυμάτος, Γεωργακόπουλος (66΄Γιάτσε), Φράγκος (66΄Ζωιτάκης), Ευθυμιόπουλος (80΄Γαβρίνας)