Με τις εντυπώσεις έμεινε η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου που δεν κατάφερε να κερδίσει, αν και ήταν καλύτερη, τον Ναυπακτιακό. Όπως ξεκίνησε, έτσι και τελείωσε (0-0) η αναμέτρηση στο Β.ΔΑΚ Αγρινίου.

Λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες. Καλή εμφάνιση η « Ένωση» , αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν εντυπωσιακός και κράτησε το μηδέν για την εστία του. Μόλις στο 2ο λεπτό κεφαλιά του Σπυριλιώτη απομάκρυνε ο Βρουσάι. Η απάντηση των φιλοξενούμενων στο 26΄με σουτ του Γαβρίνα, ο Ρόκκος δήλωσε παρών.

Στην επανάληψη σε φάση διαρκείας στην εστία του Βρουσάι, σουτ του Αλπένζου, ο νεαρός τερματοφύλακας του Ναυπακτιακού απομακρύνει σε κόρνερ. Δοκάρι για την «Ένωση» ένα λεπτό αργότερα με τον Κ. Κοκώνη, ενώ στο 77΄και 90΄Σπυριλιώτης και Μπίστας ανάγκασαν το τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση η «Ένωση» , κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) ο Προβίδας στο 82΄.

 

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Κακατσίδης, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Γιώργος Γιάκος)

Ανδ. Ρόκκος, Πανταζή (75′ Μπίστας), Κάππας, Ρόκκος Αλ., Προβίδας, Αλπέντζος, Κ.Κοκώνης, Χισενάι (75′ Βασιλάρης), Καμζέλας, Πριόβολος (83′ Κωστόπουλος), Σπυριλιώτης

Ναυπακτιακός Αστέρας ( Δημήτρης Ξηνταρόπουλος )

Βρουσάι, Γερολυμάτος (85′ Γερόπουλος), Καραγιάννης Α., Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Παλιάτσας Α. (75′ Γιάτσε), Πιστιόλης, Ζωιτάκης (46′ Παλιάτσας Ι.) , Γαβρίνας (75′ Γεωργακόπουλος), Καραγιάννης Ι., Ευθυμιόπουλος