Δεν «Χ»αμογέλασε κανείς! Ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, στη Ναύπακτο, με τον Απόλλωνα  να προηγείται στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου και τον Ναυπακτιακό να ισοφαρίζει δεκαπέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης .

Καλο ματς φάσεις εκατέρωθεν δυο δοκάρια για τον Ναυπακτιακό, και τελικά δίχως νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα .

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 12΄με σκόρερ τον Καπνιάρη. Στο 25΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη ευκαιρία με τον Νούλα για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους.

Στο β΄ημίχρονο ο Ναυπακτιακός ασκούσε πίεση για την ισοφάριση , αρχικά είχε δυο δοκάρια στο 52΄με τον Ι. Καραγιάννη, και 61΄με τον Ευθυμιόπουλο, και στο 75΄με τον μόνιμο σκόρερ Κώστα Πιστιόλη με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ευθυμιόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εξαιρετικού Κούντρα μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Κοκμοτός, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος):

Βρουσάι, Ι. Παλιάτσας, Ρήγας (62′ Γκόγκα), Πέκεζ, Φωτεινόπουλος, Α. Παλιάτσας (62′ Γαβρίνας), Πιστιόλης, Γερολυμάτος, Ευθυμιόπουλος (87′ Γιάτσε), Ι. Καραγιάννης, Αχ. Καραγιάννης (80′ Γεωργακόπουλος).

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος):

Κούντρας, Γιαννόπουλος, Αϋφαντόπουλος, Μυλωνάς, Καπνιάρης, Δαλαγιώργος, Νούλας (85′ Δάρλας), Φ. Κορομηλάς (90′ Μυζήθρας), Ζαρκαδούλας, Μπαρμπαγιάννης, Χρ. Κορομηλάς (64′ Γεωργιάδης).