Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος) ο Αστέρας Αγρινίου νίκησε με 2-1 την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς. Ο αγώνας έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Καραπαπά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοδωρόπουλου. Ο Παχής με μακρινή πάσα βρίσκει σε καλή θέση τον Θεοδωρόπουλο μέσα στην περιοχή της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, «άψογο κοντρόλ» του σκόρερ, και στην συνέχεια της φάσης η μπάλα βρίσκει το χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, στο 22΄ με δυνατό σουτ του Τσιάκαλου άουτ, και στο 33΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βασιλάρη, η κεφαλιά του Παχή άουτ, και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη (57΄) μετά από ατομική προσπάθεια του Παχή και παράλληλη σέντρα στην εστία της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς , ο Ντζουμάνης στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (2-0).

Η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς μείωσε το σκορ σε 2-1 επίσης με αυτογκόλ στο 70΄μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα, ο Παπαδημητρίου στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στην τελευταία φάση του αγώνα (90΄) ο Βαρέττας από καλή θέση δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπάκας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Μπάκας, Πίτλιγγερ (65΄Λεχουρίτης), Βασιλάρης, Σταματελόπουλος, Τσιάκαλος, Βαρέττας, Κουτρομάνος, Θεοδωρόπουλος (67΄Παπαδημητρίου), Παχής, Πατσέας

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης)

Μαρκόπουλος, Βαβάτσικος, Καραγιάννης, Ράμμος, Ντότσικας, Λαουρδέκης (67΄Παπαδόπουλος), Γιαννόπουλος, Ντζουμάνης, Μπίμπας (46΄Δούνης), Σανιδάς, Λυκογιάννης (46΄Κυρίτσης)