Με νίκη τελείωσε τις υποχρεώσεις της η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά για τους γηπεδούχους παιχνίδι νίκησε με 2-1 την Δόξα Καινουρίου, που καίγονταν για βαθμούς ελπίζοντας στο θαύμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Δόξα ήθελε το τρίποντο ελπίζοντας σε σταβοπάτημα ενός εκ των δύο διεκδικητών της παραμονής, κάτι που δεν έγινε και τελικά αποχαιρέτησε την Β’ Κατηγορία.

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Άγγελος Πολύζος

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό με 2-0 μετά απο λάθη στην άμυνα της Δόξας, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας αμέσως σε 2-1 κάτι που δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δέυτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο, χωρίς να πετύχουν κάποιο γκόλ που θα τους έδινε την ψυχολογία για να χτυπήσουν το μάτς, με αποκορύφωμα την άστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72′ απο τον Σοροβό, που απέκρουσε ο Λιάπης.

Καλύτερες φάσεις και γκόλ:

9′ Γκόλ 1-0: Ο Σταύρου απο τον χώρο του κέντρου επιχειρεί γέμισμα στην περιοχή της Δόξας εκεί ο Καρακασίδης πιέζει τον Λυμπέρη που κάνει το λάθος, το εκμεταλλεύεται, και με εύκολο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
12′ Καλό σούτ του Καραθάνου στην εξωτερική πλευρά των δικτύων
20′ Γκόλ 2-0: Νέο γκόλ με τον ίδιο τρόπο καθώς Κρανιάς και Ρόμπολας πιέζουν τον Λυμπέρη σε μια διεκδικούμενη φάση στην περιοχή, ο τερματοφύλακας της Δόξας κάνει το λάθος και ο Ρόμπολας που γίνεται αποδέκτης της μπάλας με σούτ την στέλνει στα δίχτυα
22′ Γκόλ 2-1: Δυνατό σούτ του Σοροβού λίγο έξω απο την περιοχή ο Λιάπης αποκρούει με δυσκολία αλλά η μπάλα στρώνεται στον Ροδίτη που με σούτ την στέλνει στα δίχτυα
44′ Κακό διώξιμο του Χρόνη σούτ στην κίνηση του Καραθάνου άουτ
47′ Κάθετη του Καραθάνου στον Σοροβό ο οποίος βγαίνει απέναντι απο τον Λιάπη που πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα
51′ Ο Αυγέρης απο δεξιά εκτελεί φάουλ ο Κρανιάς στο δεύτερο δοκάρι κάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο Λυμπέρης αλλά την στρώνει και πάλι στον Κρανιά που κάνει το σούτ απο πλάγια με τον τερματοφύλακα της Δόξας να απκρούει σε κόρνερ
57′ Απευθείας φάουλ απο τον Ροδίτη ελάχιστα άουτ
58′ Νέο σούτ απο τον Ροδίτη άουτ
62′ Δυνατό σούτ του Μαντόγλου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Λυμπέρης
72′ Ο νεαρός Θώδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα βρίσκει στο χέρι του και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Σοροβός και ο Λιάπης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Διαιτητής: Σπήλιος – Βοηθοί: Βλαχοδήμος, Ζαχαράτος

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Θεόδωρος Μουχάνης): Ε.Λιάπης, Χρόνης, Κ.Λιάπης (67′ λ.τ. Θώδης), Σωτηρίου, Καπετανάκης, Σταύρου, Σώζος (60′ Μαντόγλου), Ρόμπολας, Κρανιάς, Λάκκας (46′ Αυγέρης), Καρακασίδης.

Δόξα Καινουρίου (Σωτήρης Βασιλείου): Λυμπέρης, Ευθυμίου, Κόκκαλης (89′ Τζίκα), Καγιάντζας, Σούτας (Βασιλείου), Ασημάκης, Μυζήθρας, Ντελής (32′ Ιωάννου), Ροδίτης, Σοροβός, Καραθάνος.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες