Η νέα σεζόν ξεκίνησε επίσημα για τον Όμηρο Νεοχωρίου , καθώς το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση με φόντο το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Παρόντες παλιοί και νέοι παίχτες του συλλόγου , οι οποίοι ξεκίνησαν τις προπονήσεις, σε μια απαιτητική χρονιά.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Γιάννης Σεραφίγγος (κάτοχος UEFA C), ο οποίος μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας

Με καταγωγή από το Νεοχώρι με αρκετά χρόνια στο ρόστερ της ομάδας ο Γιάννης Σεραφίγγος ευχήθηκε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Αποδέχθηκε την πρόσκληση της διοίκησης και ανέλαβε την  τεχνική ηγεσία της ομάδας, η οποία είχε αποχή ενός χρόνου από τα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Θέλει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, με έμπειρους αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την ομάδα να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Ανέφερε ότι υπάρχουν ομάδες στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας,  σημαντικά δυνατές , και αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Ναυπακτιακός Αστέρας, Άρης Αιτωλικού, Ηρακλής Αστακού και Αχελώος Αγγελοκάστρου είναι ομάδες με πολλές συμμετοχές στην Α΄κατηγορία του νομού μας !!

Επίσης αναφέρθηκε στην προετοιμασία η οποία γίνεται καθημερινά στο γήπεδο της Κατοχής, ενώ υπάρχουν και τα πρώτα φιλικά με Άρη Αιτωλικού και Αστέρα Μεσολογγίου.

Ελπίζει,  ότι ο Όμηρος Νεοχωρίου θα επιστρέψει για την συνέχεια των προπονήσεων στη φυσική του έδρα, και το γήπεδο θα είναι έτοιμο για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος.

Με σκληρή δουλειά, και συμπαράσταση από την διοίκηση και τους φιλάθλους, ο Όμηρος Νεοχωρίου θα φτάσει πολύ ψηλά, και θεωρεί τον εαυτόν του έτοιμο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου κατέληξε ο τεχνικός του Ομήρου.