Έπειτα από μια πολυετή και επιτυχημένη παρουσία στην Αναγέννηση Στάνου, ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Τσιλίκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του και αποχαιρέτησε την ομάδα, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου.
Το μήνυμά του:
Μετά από αρκετά χρόνια στην Αναγέννηση Στάνου, ήρθε η στιγμή να κλείσει για μένα ένας πολύ όμορφος κύκλος.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω την ομάδα στη νέα της πορεία στην Α’ κατηγορία και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να αποχωρήσω.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τη διοίκηση και όσους στάθηκαν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.
Είμαι χαρούμενος που αποχωρώ έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο της ομάδας. Ήταν μια προσπάθεια στην οποία όλοι βάλαμε το δικό μας λιθαράκι. Ξεχωριστή τιμή για μένα ήταν ότι φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αναγέννησης Στάνου. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό που μου δείξατε.
Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην Α’ κατηγορία.









