Αρχική Επικαιρότητα Αποδοκιμασίες στον Ματζουράκη

Αποδοκιμασίες στον Ματζουράκη

Ο Γιάννης Ματζουράκης δέχτηκε τα άσχημα σχόλια των φίλων του Εργοτέλη για τον περυσινό υποβιβασμό
Κόντρα στην παλιά του ομάδα τον Εργοτέλη τέθηκε αντιμέτωπος ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε πέρυσι στον Εργοτέλη, ωστόσο δεν έμεινε για αρκετό διάστημα.
Η παρουσία του στην ομάδα του Ηρακλείου δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει το σύλλογο στην παραμονή με τους φιλάθλους του Εργοτέλη να τον θεωρούν κύριο υπεύθυνο για τον υποβιβασμό.
Συγκεκριμένα, ο Εργοτέλης είχε δώσει δύο αναμετρήσεις στο Γεντί Κουλέ, καθώς το Παγκρήτιο δεν ήταν ασφαλές μετά την πτώση του στεγάστρου.
Στα ματς με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, στο γήπεδο του Ηρακλείου είχαν βρεθεί οπαδοί του ΟΦΗ όπου τα είχαν χώσει στον ίδιο για τον υποβιβασμό της ομάδας επί εποχής Βατσινά.
Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, ωστόσο όχι από την πλευρά των φίλων του ΟΦΗ, αλλά από αυτή του Εργοτέλη.
Δεν του πάει φαίνεται το Ηράκλειο του Γιάννη Ματζουράκη και πόσο μάλλον το Γεντί Κουλέ όπου κάθε επιστροφή του είναι επεισοδιακή.
Για την ιστορία ο Γιαννης Ματζουράκης αντέδρασε και απάντησε στους φίλους του Εργοτέλη και όπως καταλαβαίνετε αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ξεσηκώθηκαν ακόμα περισσότερο.
Ολα αυτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με τον… Σουπερλιγκάτο Παναιτωλικό του Γιάννη Ματζουράκη να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από τον Εργοτέλη της Φούτμπολ Λιγκ του Σταύρου Λαμπράκη.

http://www.cretesports.gr/

}
error: Content is protected !!