Σε προσωπική υπόθεση του Δήμου Πελεκάνου εξελίχθηκε η αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο των Παπαδατών ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Αράκυνθο Ματαράγκας και τον Μακρυνειακό.

Ο mister goal της κατηγορίας πέτυχε 4 γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη με 5-1 απέναντι στον Μακρυνειακό

Ο Αράκυνθος ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και ο Παναγιώτης Καρύμπας στο 4΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην συνέχεια πήρε…φόρα ο Δήμος Πελεκάνος που στο 38΄πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αράκυνθου (2-0) αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Πελεκάνος (47΄) έκανε το 3-0 για να μειώσει ένα λεπτό αργότερα ο Πρεβέντζας για τον Μακρυνειακό.

Το τελικό 5-1 διαμορθώθηκε στο 69΄και στο 74΄με δυο ακόμη γκολ του Πελεκάνου που συνολικά έχει 5 γκολ στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 1ου ομίλου.

 Διαιτητής : Λιόνας

Βοηθοί: Λιακώνης, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Μπούκαρης Π., Ευαγγελόπουλος (77′ Λάκκας), Τσιντζέλης, Μπούκαρης Χ. (65′ Κουτσης), Αλεξανδρής, Πελεκάνος, Καρύμπας, Μπανάκας, Βδουκάκης (56′ Ιορδανίδης), Ζαπαντιώτης (24′ λ.τ. Ευθυμίου)
ΑΕ Μακρυνειακός (Νικος Θεοδωρόπουλος)

Γαλανόπουλος, Βασιλείου (63′ Σιαλευρής), Μέρδης, Σπυρόπουλος (46′ Κατσιγιάννης), Καλπουζάνης, Μπανάκας (58′ Αχμπέρκ), Λάμπος (46′ Κοκορώνης), Νικολέτας, Πρεβέντζας, Τσάμης, Αριστόπουλος