Στην πρώτη του «παράσταση» μπροστά στο κοινό του ο Αστέρας Κυψέλης χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες νίκησε με 6-2 τον Απόλλων Μαγούλας και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Με το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα της Κυψέλης έδειξε τα «δόντια της» και με γκολ του Χότζα, στο 2΄και Τζαχρήστα στο 5΄πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων .

Στην συνέχεια όλα εξελίχθηκαν ομαλά για τους γηπεδούχους που ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με ένα ακόμη γκολ από τον Μακρή (28΄)

Στο β΄ημίχρονο ο Κούστας για τον Απόλλων Μαγούλας μείωσε στο 53΄(3-1), αλλά ο Παπαθανασίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 73΄πέτυχε το τέταρτο γκολ του Αστέρα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης σημειώθηκαν 3 γκολ. Ο Γκεζέπης στο 87΄μείωσε σε 4-2, και να διαμορφωθεί το τελικό 6-2 με δυο ακόμη γκολ από τον Μακρή (89΄, 90΄).

 

Διαιτητής : Κασβίκης Γ.

Βοηθοί : Καζανάς Κ, Καμπέρ Αν.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Κυψέλης (Σήφης Μπούσγος)

Κάκκος, Τασιολάμπρος(46΄Πατσιάς), Τζαχρήστας, Σκάλλας, Μπούσγος, Παναγιωτόπουλος(80΄Ηλιάδης), Παπαθανασίου, Χότζα, Ασβεστόπουλος, Μακρής, Καραπάνος

Απόλλων Μαγούλας

Κανατσούλης, Dervisnj, Καμαριάρης(75΄Φούντας), Ράπτης(32΄Μαρόπουλος Φ.) Τσιρώνης Γ.Π., Βασκαντήρας, Τσιρώνης Χ., Σιμιτζής(57΄Τσακαλώτος), Γκεζέπης, Κούστας, Ξάνθης