Σπουδαία νίκη για τον Εθνικό Γουριάς που επικράτησε στο Αγγελόκαστρο του γηπεδούχου Απόλλωνα Θέρμου με 1-0.
Το νικητήριο γκόλ πέτυχε στο 30ο λεπτό ο Σπύρος Καλύβας με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα, όταν ο Καλύβας βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Χρυσικού, αλλά ο Κούντρας νίκησε τον Προβίδα που ανέλαβε την εκτέλεση.
Σημαντικότερες φάσεις
10′ Καλό σούτ του Κόκοτου φεύγει άουτ
12′ Δυνατό σούτ του Καλύβα, δύσκολη απόκρουση του Κούντρα και απομάκρυνση απο τους αμυντικούς.
15′ Σούτ του Κοθρούλα άουτ
30′ Γκόλ: Ο Καλύβας αρκετά μέτρα έξω απο την περιοχή κάνει το δυνατό σούτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά πλευρά της εστίας του Κούντρα για το 0-1
36΄Κόρνερ απο δεξιά με τον Κοθρούλα ο Χρυσικός πιάνει την κεφαλιά απο το ύψος της μικρής περιοχής και ο Γκασούκας αποκρούει εντυπωσιακά.
38′ Ο Τσιφοπανόπουλος απο αριστερά και πλάγια μέσα στην περιοχή κάνει το σούτ με τον Κούντρα να αποκρούει σε κόρνερ.
53′ Σούτ του Κοθρούλα άουτ
74′ Εκτέλεση φάουλ του Κοθρούλα λίγο έξω απο την περιοχή άουτ
78′ Ο Τσιφοπανόπουλος προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω απο τον Κούντρα με τον τελευταίο να μπλοκάρει.
89′ Καλό σούτ του Βασιλείου αποκρούει δύσκολα ο Κούντρας
94′ Ο Χρυσικός κάνει την προβολή στον Καλύβα που βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Προβίδας, ο Κούντρας αποκρούει και η μπάλα απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.
Απόλλων Θέρμου: Κούντρας, Χάσκαρης, Μπίστας, Χρυσικός, Κόκκοτος, Κολύδας, Υφαντής (46′ Λαυρεντάκης), Βλαχόπουλος (58′ Κουκιάς), Καρβελάς  (73′ Σαγάνας), Κοθρούλας, Γιαννακίδης (82′ Μαραγιάννης Β.)
Εθνικός Γουριάς: Γκασούκας, Καπώνης, Χόντος (46′ Μήκας), Τσιλιπάνος Γ., Ζαπάντης, Προβίδας, Ανδρεάκης, Καλύβας Σπ., Ζωγράφος (46′ Σπυριλιώτης), Τσιφοπανόπουλος (83′ Βασιλείου), Καλύβας