Μετα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντε Γκούζμαν στον ΟΦΗ φουλάρουν τις μηχανές τους προκειμένου να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα έτσι ώστε στο ρόστερ να προστεθούν παίκτες με ποιότητα ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμη. 

Ονόματα έχουν γραφτεί αρκετά το τελευταίο διάστημα στον ΟΦΗ τηρούν σιγή ιχθύος όμως , και άπαντες περιμένουν τις σχετικές ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς η κρητική ομάδα έχει μείνει μέχρι στιγμής μόνο στην μεταγραφή του Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης προς το τέλος Μαϊου και έκτοτε δεν έχει κάνει κάποια άλλη προσθήκη στο ρόστερ.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη μεταγραφική λίστα του ΟΦΗ για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης είναι αυτο του Γκμπολί Αριγίμπι του Παναιτωλικού. 

Ο 26χρονος Αμερικανός εξτρέμ που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρια τόσο αριστερά όσο και δεξιά στα άκρα της επίθεσης έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό που δεν του έκανε πρόταση ανανέωσης και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον ΟΦΗ να φαίνεται να τον έχει προσεγγίσει μεταγραφικά, καθώς πρόκειται για μια ποιοτική λύση σε αυτή την θέση που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αριγίμπι στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Αγρινίου μέτρησε 51 συμμετοχές και 5 τέρματα και γενικά ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε. Την φετινή σεζόν ο υψηλόσωμος ακραίος επιθετικός είχε συνολικά 31 συμμετοχές (1903 λεπτά συμμετοχής) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Παναιτωλικό σημειώνοντας 4 γκολ ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.