Πλέον ο ορισμός του αγώνα είναι γρίφος αλλά και τεράστιος πονοκέφαλος αφού δεν υπάρχει κενή ημερομηνία. Για να είμαστε πιο ακριβείς: η μοναδική διαθέσιμη με βάση το πρόγραμμα των δυο ομάδων είναι η Πέμπτη 13 Ιανουαρίου αφού εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική.

Ομως είναι προφανές πως πολύ δύσκολα να οριστεί εκείνη την ημέρα ο αγώνας αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού είναι ήδη σε καραντίνα και οι ομαδικές προπονήσεις έχουν ανασταλεί με αποτέλεσμα μάλιστα και ο προσεχής αγώνας που έχει να δώσει η ομάδα του Αγρινίου με την Λαμία την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου είναι στον αέρα.

Επίσης ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει στις 15 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και ο κανονισμός αναφέρει πως απαγορεύεται μια ομάδα να δώσει δυο παιχνίδια αν δεν συμπληρωθούν 48 ώρες. Η μοναδική περίπτωση είναι να παίξει νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου με τον Παναιτωλικό ώστε να μπορεί να αγωνιστεί μετά από δυο μέρες στις 19:30 με τον ΟΦΗ, σενάριο όμως πολύ τραβηγμένο!

Η μοναδική κενή ημερομηνία όπου δεν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική είναι το διάστημα 8-10 Φεβρουαρίου. Ομως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει αποκλειστεί και ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός από το Κύπελλο. Γιατί αν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός περάσουν το εμπόδιο της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού αντίστοιχα εκείνο το διάστημα, δηλαδή στις 8 ή 9 ή 10 Φεβρουαρίου θα δώσουν τον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση.