Ικανοποιημένος από το γεγονός πως ο Παναιτωλικός κατάφερε να σταθεί μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ζωντανός απέναντι στον ΠΑΟΚ και παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα εμφανίστηκε μιλώντας στη Nova, ο Νίκος Μελίσσας.

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών εξέφρασε τον σεβασμό του για τα όσα του προσέφερε ο «Δικέφαλος» διαμορφώνοντάς τον ως παίκτη ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στη Φλώρινα, ιδιαίτερη πατρίδα του, που δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες από τον σεισμό και την κακοκαιρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας:

Για τις επεμβάσεις του και το τι δεν είχε ο Παναιτωλικός, ο 28χρονος τερματοφύλακας απάντησε πως: «Σίγουρα είχαμε μεγάλο πρόβλημα και με τη διακοπή, δεν είχαμε ρυθμό, κάποια παιδιά θέλαμε λίγο χρόνο παραπάνω, όπως και εγώ, η ομάδα δεν προπονήθηκε μαζί παρά λιγοστές ημέρες. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα, θα δεχθείς παραπάνω πίεση, αλλά το σημαντικότερο είναι το σύνολο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ομάδα και αν έχουν επανέλθει κάποιοι παίκτες, ο πορτιέρε του «Τίτορμου» δήλωσε: «Κάποια παιδιά έχουν επανέλθει, θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, είχαμε κάποια καλά διαστήματα κρατώντας το σκορ χαμηλά μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού όμως σίγουρα πρέπει να αποδώσουμε περισσότερο. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και σίγουρα στο υπόλοιπο της σεζόν θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Αναφορικά με το γεγονός πως έπιασε σήμερα το πέναλτι στην έδρα της ομάδας όπου και βγήκε από τις ακαδημίες της, ο κίπερ των Αγρινιωτών υπογράμμισε πως «είμαι χαρούμενος που υπήρξα μέλος του ΠΑΟΚ, έχω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση, χρωστάω πολλά σε αυτή την ομάδα».

Μάλιστα, στο φινάλε της συνέντευξης, ο Μελίσσας εξέφρασε τη στήριξή του στη Φλώρινα που αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα του, αναφορικά με το γεγονός πως επλήγη από τον σεισμό και τις χιονοπτώσεις.