Με πολλές αλλαγές και αρκετά νέα παιδιά θα παίξει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (19/1-15.00) στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του.

Νέο πρόσωπο θα είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά με το νεοαποκτηθέντα Γάλλο μέσο να διεκδικεί και χρόνο συμμετοχής, μπορεί και από την αρχή καθώς στα χαφ υπάρχουν μόνο νέα παιδιά και κανένας βασικός.

Στο Αγρίνιο δεν ταξιδεύουν ο Βατσλίκ, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Μανωλάς, ο Εμβιλά, ο Μαντί Καμαρά και ο Μασούρας προκειμένου να πάρουν ανάσες. Κανονικά, πάντως, είναι στην αποστολή οι Ελ Αραμπί, Τικίνιο και Βαλμπουενά. Απουσίες υπάρχουν φυσικά και λόγω Κόπα Άφρικα (Αγκιμπού, Σισέ, Κούντε, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου) ή τραυματισμών (Μπουχαλάκης, Φορτούνης), ενώ δεν υπολογίζονται Σεμέδο και Μάρκοβιτς.

Ο Μαρτίνς επέλεξε και παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, πέραν των Τζολάκη-Σουρλή, όπως τους Μπαγκαλιάνη, Κίτσο, Ξενιτίδη, Μαυρουδή.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.