O 28χρονος πορτιέρε ήταν ο «φύλακας-άγγελος» του Παναιτωλικού στις νίκες του επί της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Ακόμη μία «μεγάλη» νίκη πήρε χθες (22/1) ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και συνέχισε με το πόδι στο γκάζι.

Το αποτέλεσμα του «Γεντί Κουλέ» σήμανε τη δεύτερη «κολλητή» εκτός έδρας νίκη των «κυανοκίτρινων» στην κατηγορία αφού προηγήθηκε εκείνη με 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ ενδιάμεσα τα «καναρίνια» κέρδισαν (2-1) και τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο.

Εύλογα τα φώτα πέφτουν σε παίκτες όπως οι ΜεντόσαΚαρέλης, Βέργος που σε αυτό το διάστημα «πυροβολούν» και κυρίως ο Αργεντινός παρουσιάζεται σε δαιμονιώδη κατάσταση (3 γκολ, ισάριθμες ασίστ), υπάρχει όμως και ένας… αφανής ήρωας που δεν είναι άλλος από τον Μελίσσα.

Ο 28χρονος πορτιέρε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις τόσο κόντρα στην Ενωση όσο κυρίως στο Ηράκλειο και κράτησε «όρθιο» τον Παναιτωλικό.

*Με την ΑΕΚ στο 37′ είπε «όχι» στον Ανσαριφάρντ που σούταρε από καλή θέση και ενώ το παιχνίδι δεν είχε ακόμη σκορ.

*Στο 49′ και με την Ενωση μπροστά 1-0 απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ από πλεονεκτική θέση του Λιβάι Γκαρσία.

*Στο 77′ έβγαλε πολύ δύσκολα το σουτ του Τσούμπερ, όπου αν έβρισκε εκεί δίχτυα θα τελείωνε, ουσιαστικά, το παιχνίδι (τα «καναρίνια» ισοφάρισαν στο 79′ και πήραν τη νίκη με γκολ στο 84′).

*Στο Ηράκλειο τώρα. Στο 52′ «νίκησε» τον Ντουρμισάι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και πλάσαρε.

*Στο 55′ έκανε εκπληκτική επέμβαση στη «βολίδα» του Λάμπρου μέσα από τα καρέ του.

*Στο 65′ απέκρουσε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Λούι, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά ο Μελίσσας αντέδρασε εντυπωσιακά.

*Στο 81′ ακούμπησε ελαφρώς την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Νέιρα και εκείνη αποκρούστηκε οριστικά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του.