Ο Παναιτωλικός κάνει τη υπέρβαση και εκτός απροόπτου ο Γιάκουμπ Ούνε Λάρσον θα γίνει κάτοικος Αγρινίου

Την τιμητική της έχει (και) φέτος η αγορά της Σουηδίας στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός από εκεί επιθυμεί να ψωνίσει τον στόπερ. Ο Γιάκουμπ Ούνε Λάρσον είναι ο εκλεκτός, όπως έχει διαρρεύσει.

Πρόκειται για μία περίπτωση που δουλεύεται μέρες τώρα. Οι δυσκολίες εξ αρχής ήταν πολλές και τελικά ξεπεράστηκαν όλες.  Για παράδειγμα δεν ήταν απλό να τα βρουν ο Παναιτωλικός με την Τζουγκάρντεν. Αυτό έχει γίνει. Τα δύο κλαμπ έδωσαν τα χέρια για δανεισμό και μάλιστα ο Φώτης Κωστούλας το πήρε πάνω του.

Στη συνέχεια έπρεπε να βρεθεί η χρυσή τομή και με τον ποδοσφαιριστή. Όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα συμβεί και αυτό. Τα μηνύματα τόσο από το Αγρίνιο όσο και από τη Σουηδία είναι ενθαρρυντικά.

Ο Λάρσον ούτως ή άλλως δεν κρύβει πως θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι νέο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ψάχτηκε. Η Τζουγκάρντεν, παρόλο που έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2024, σεβάστηκε την επιθυμία του χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα πάρει χρήματα έστω και για τον δανεισμό.

«Έχουμε επαφές. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Είμαι εδώ (σ.σ. στην Τζουγκάρντεν) για πολύ καιρό. Θα ήταν ενδιαφέρον να τεστάρω τις δυνατότητές μου σε κάτι νέο. Μία πιο θερμή χώρα με άλλο κλίμα (σ.σ. την Ελλάδα) και μία εντελώς νέα λίγκα για μένα», είπε ο Λάρσον κάνοντας ένα ακόμη άνοιγμα προς τον Παναιτωλικό. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, προσεχώς θα φοράει τη φανέλα του με τους Αγρινιώτες να κάνουν μία σπάνια οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του κλαμπ.