Ο 26χρονος επιθετικός του Παναιτωλικού μίλησε για την ξέφρενη πορεία των «κυανοκίτρινων» αλλά και τη δική του απόδοση.

Για την ξέφρενη πορεία του Πανατωλικού, αλλά και τη δική του παρουσία μίλησε ο Νίκος Βέργος στην ΕΡΤ. «Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε νίκες. Δεν το καταφέραμε αυτό στην αρχή. Πλέον έχουμε αρχίσει και παίρνουμε αποτελέσματα», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Σίγουρα παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη του προπονητή. Είναι μία συνολική προσπάθεια. Από τη μέρα που πήγα στον Παναιτωλικό. Είναι η πρώτη χρονιά που έχω συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια μου. Ο ρυθμός είναι το πιο σημαντικό για έναν επιθετικό».

Για τον ίδιο και τις δυσκολίες που συναντά ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του ανέφερε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να είσαι δυνατός. Δυνατός σωματικά και ψυχικά. Να αφομοιώσεις τις δυσκολίες και να τις αντιστρέψεις. Αυτό προσπαθούσα να κάνω εγώ. Να πατάς στα πόδια σου και να μη σταματάς».

Κλείνοντας ρωτήθηκε και για το μέλλον του, καθώς μένει ελεύθερος στο φινάλε της χρονιάς. «Έχω σταματήσει να κοιτάω το μέλλον. Κοιτάω κάθε μέρα ξεχωριστά. Να το απολαμβάνω, να παίζω, να βοηθάω την ομάδα μου και στο μέλλον θα δείξει».