ΡΕΠΟΡΤΑΖ ; ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
agrinio24.gr
Η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου αν και βρέθηκε να χάνει απο το πρώτο ημίχρονο με το γκόλ του Δημαρά στο 27ο λεπτό, κατάφερε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με δύο γκόλ απο τον Κοκόση να κάνει την ανατροπή, να πάρει το τρίποντο, και βαθμολογική ανάσα στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία.
Στο 27ο λεπτό ο Δημαράς με σούτ, και παρά την προσπάθεια του Μπαλάσκα που βρήκε την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκόρ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους προσπαθώντας να βρούν το γκόλ της ισοφάρισης, χάνοντας πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, και τελικά δικαιώθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Στο 85ο λεπτό μετά απο σύγχυση στην περιοχή του Μπότα ο Κοκόσης με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 92ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και συρτό σούτ να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκόλ και να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής : Ασημάκης
Βοηθοί : Βλαχοδήμος, Κουτρομάνος
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Θ. Μουχάνης):
Μπαλάσκας, Μουρτζιάπης, Καλύβας (46′ Κοκόσης), Καντερές, Αυφαντόπουλος, Κωστόπουλος, Σπυριλιώτης, Ε. Μουχάνης, Ρεπανίδας, Γιαννόπουλος (75′ Τηγανίτας), Καλοκαίρης.
Α.Ε. Ευηνοχωρίου ( Θανάσης Διαμαντόπουλος)
Μπότας, Μπαλαούρας, Πανόπουλος, Κοντομήτσος, Γκερετσιάν, Καλαβριζιώτης, Δημαράς, Κουτσοσπύρος, Σατρατζένης (90′ Διαμαντόπουλος), Μυτιλήνης, Αλμπάνης