Πικραμένος από την ήττα του Παναιτωλικού κόντρα στον Άρη αλλά αποφασισμένος προκειμένου να μάθει τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του από τα σημερινά τους λάθη και με το απαιτητικό παιχνίδι ενάντια στον Ολυμπιακό να ακολουθεί εμφανίστηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς στο σπίτι μας, ήμασταν μετά από σπουδαία παιχνίδια, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ήταν ένα σκληρό απόγευμα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος εξτρέμ του «Τίτορμου» στην κάμερα της Cosmote TV για να συμπληρώσει:

«Με δύο πέναλτι εναντίον μας και μερικές κακές αποφάσεις ήταν δύσκολο, χάσαμε τη συγκέντρωση μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Άρη, και μας κόστισε. Περιμένουμε περισσότερα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται μπροστά μας με τον Ολυμπιακό».

Κλείνοντας, ο 34χρονος άσος των «καναρινιών» υπογράμμισε: «Χειρότερη δεν είναι η επόμενη μέρα αλλά η σημερινή, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, αύριο έχουμε προπόνηση και πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε. Κάθε ματς είναι μάθημα, σήμερα πήραμε το δικό μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο».