Στις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι Τζήλου απέδωσε την ήττα του Παναιτωλικού από τον Άρη, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Κώστας Αποστολάκης.

Ειδικότερα, ο δεξιός μπακ του «Τίτορμου» στάθηκε στο γεγονός ότι μετά το προβάδισμα των «κιτρινόμαυρων» με δύο πέναλτι χάθηκε ο έλεγχος του παιχνιδιού ενώ συμπλήρωσε πως στόχος της ομάδας του είναι να χτυπήσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός των «καναρινιών»:

Για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν έβγαλε αντίδραση μετά τα δύο γκολ του Άρη: «Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, πολύ ανοιχτό στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε τον έλεγχό του και ευκαιρίες, ο Άρης είχε δύο πέναλτι. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο, άλλοι ευθύνονται, το πρώτο πέναλτι είναι πολύ αμφιλεγόμενο. Θα μπορούσε να το δει στο VAR, είναι 4 άτομα, οι αποφάσεις κρίνανε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα, είχαμε δύο δοκάρια, ένα ο Άρης, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν».

Για το αν δημιούργησε βάρος το 0-2 στην ομάδα: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο όταν δέχεσαι δύο πέναλτι, πέντε σε δύο παιχνίδια με τον Άρη, κάναμε την προσπάθειά μας, δεν κλειστήκαμε πίσω, παίξαμε στα ίσα τον Άρη. Αν κάναμε ένα γκολ από τις φάσεις που και τα δοκάρια που είχαμε, πιστεύω θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Όταν παίζεις με μία ποιοτική ομάδα και δέχεσαι κατευθείαν δύο γκολ, δεν γίνεται να αντιδράσεις, ήμασταν λάθος τακτικά και το πληρώσαμε με δύο γκολ».

Για το αν μπορεί ο Παναιτωλικός να γυρίσει σελίδα με το ματς εναντίον του Ολυμπιακού να ακολουθεί: «Eίμαι αισιόδοξος, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, η ομάδα παίζει καλά. Δείχνουμε ότι η ομάδα είναι δουλεμένη, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στο τέλος, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

Για τον κόσμο: «Είναι δύναμη για μας, αν είχε περισσότερο κόσμο το γήπεδο εφόσον υπήρχαν ανοιχτά γήπεδα, θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη η στήριξη».