Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, ο ΑΟ Λυγιάς νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Αγρινίου (Φωτο από την αναμέτρηση των δυο ομάδων, τον πρώτο γύρο  που έγινε στο γήπεδο του Καραπαππά)

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν δυνατά με γκολ από τα αποδυτήρια (5΄) με σκόρερ τον Κουτρομάνο. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ,  ισοφάρισαν στο 30΄με κεφαλιά του Ζαρκαδούλα, για να πάρουν την νίκη στο 80΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση με τον Βασιλόπουλο.

Ο Αστέρας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Πατσέα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως το σουτ που έκανε από καλή θέση απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΑΟ Λυγιάς πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Επίσης δεν αγωνίσθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Αγρινίου, ο  Ταμανίδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην μέση κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, και την θέση του αναγκάστηκε να πάρει ο αμυντικός Τριμπόνης.

 

Διαιτητής : Πατρόπουλος

Βοηθοί : Μπεκιράκης, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος)

Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαρκαδούλας, Θωμόπουλος, Ζαμπάρας, Δημητρόπουλος, Κατσάμπας, Παπαγεωργίου, Χατίγια, Βαρελάς

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Τριμπόνης, Παπαιωάννου, Βασιλάρης (61΄Βαρέττας), Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Κουτρομάνος (79΄Λεχουρίτης), Ζώγας (76΄Γκρίζης), Ζωγράφος, Πατσέας, Παχής, Καραμάνος