ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

Agrinio24.gr

Ένα πολύ καλό παιχνίδι με τέσσερα γκόλ και πολλές φάσεις διεξήχθη στο γήπεδο Ματαράγκας μεταξύ των ομάδων του Αράκυνθου Ματαράγκας και του Άρη Αιτωλικού για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας. Ένα παιχνίδι που δυστυχώς σημαδεύτηκε απο τον τραυματισμό του νεαρού τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας Ε. Λιάπη.

Συγκεκριμένα στο 69′ λεπτό ο νεαρός τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Μετά απο οκτάλεπτη διακοπή και την παροχή πρώτων βοηθειών ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να συνεχίσει αλλά μετά απο λίγο ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Νέα διακοπή, αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή και επικοινωνία με το ΕΚΑΒ για να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Ελλείψει δεύτερου τερματοφύλακα στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας κάτω απο τα δοκάρια κάθισε ο Πολίτης.

Τα γκόλ σημείωσαν οι Πασπαλιάρης 25′, Διαμαντόπουλος 40′ και 69′, ενώ για τους γηπεδούχους ο Ευθυμίου. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν απο το 5ο’ με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής με δεύτερη κίντρινη του Φούντα.

Κυριότερες φάσεις και γκόλ:

8′ Καλό σούτ του Καβαλιέρη καταλήγει άουτ.

11′ Γύρισμα του Χουλιάρα στον Καβαλέρη που κάνει το συρτό σούτ άουτ.

18′ Φάουλ του Καβαλιέρη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Λιάπης

25′ Σέντρα σούτ του Καβαλιέρη φεύγει ελάχιστα άουτ.

31′ Γκόλ 0-1: Μεγάλη μπαλιά του Καβαλιέρη πίσω απο το κέντρο, ο Πολίτης αποτυγχάνει να διώξει, η μπάλα φτάνει στον Πασπαλιάρη που αποφεύγει και τον Λιάπη και με σούτ ανοίγει το σκόρ.

40′ Γκόλ 0-2: Ο Λυμπέρης ανατρέπει τον Χουλιάρα εντός περιοχής και ο διαιτητής Καζανάς δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Διαντόπουλος και παρά την προσπάθεια του Λιάπη που βρίσκει την μπάλα δεν την συγκρετεί και καταλήγει στα δίχτυα του

44′ Ο Γ. Θεοδωρόπουλος βγάζει συρτή σέντρα απο δεξιά ο Κάκκος βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και της αλλάζει πορεία αιφνιδιάζοντας τον Ευθυμίου που ήταν έτοιμος να την σπρώξει σε κενή εστία.

48′ Γκόλ 1-2: Σούτ του Ευθυμίου απο το ύψος της περιοχής η μπάλα καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας του Τσαπόκου μειώνοντας το σκόρ

50′ Ο Φούντας αποβάλλεται με δεύτερη κίντρινη κάρτα γιατί ανέτρεψε τον Ευθυμίου που έφευγε στην αντεπίθεση.

55′ Ο Γκετζέπης σπάει την μπάλα στον Μπανάκα που κάνει το σούτ μέσα απο τον περιοχή άουτ

58′ Αντεπίθεση με τον Πασπαλιάρη που κάνει το συρτό σούτ άουτ.

69′ Γκόλ 1-3: Ο Ζέρβας απο αριστερά εκτελεί φάουλ, ο Λιάπης στην προσπάθειά του να αποκρούσει συγκρούεται με τον συμπαίκτη του Αλπέντζο με την μπάλα να φτάνει στον Διαμαντόπουλο που δεν δυσκολεύεται να την στείλει στα δίχτυα. Στην φάση αυτή οι δύο ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας τραυματίστηκαν με τον νεαρό Λιάπη πιο σοβαρά.

90+3 Ο Μπανάκας απο αριστερά κάνει την σέντρα, ο Ευθυμίου πιάνει απο κοντά την κεφαλιά, και ο Τσαπόκος αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

90+11 Πολύ καλό σούτ του Μπανάκα μπλοκάρει ο Τσαπόκος

Διαιτητής : Σ. Καζανάς

Βοηθοί : Τάκος, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας: (Νίκος Πριόνας)

Λιάπης (80′ Τσάγκαλος), Καλύβας, Αλπέντζος, Πολίτης, Λυμπέρης, Σαλάπας, Αλεξανδρής, Γκεζεπης (68′ Α. Θεοδωρόπουλος), Ευθυμίου, Μπανάκας, Γ. Θεοδωρόπουλος (46′ Σιάσιος).

Αρης Αιτωλικού:(Ιωάννης Κοντός)

Τσαπόκος, Φούντας, Σκαρμούτσος, Σαρδέλης (83′ Αλεξόπουλος), Κάκκος, Δ. Φράγκος, Καβαλιέρης (91′ Βίβας), Χουλιάρας, Πασπαλιάρης (91′ Καλογήρου), Α. Φράγκος (52′ Ζέρβας).