Ένα ημίχρονο χρειάστηκε ο Απόλλωνας Θέρμου για να διασπάσει το αμυντικό «τείχος» του Αστέρα Καμαρούλας, όταν όμως τελικά τα κατάφερε δεν είχε πρόβλημα να πάρει την νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε διάστημα έντεκα λεπτών!!

Με το «τρίποντο» του Σαββάτου ο Απόλλωνας Θέρμου έφτασε τους 27 βαθμούς σε 12 αγώνες και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας πέντε πόντους μακριά από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου άνοιξε το σκορ στο 60΄με τον Κόκκοτο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή δυο λεπτά νωρίτερα. Ο Σ. Νούλας στο 63΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 68΄ο Μούτσα, και στο 71΄ο Κακούρης διαμόρφωσαν το τελικό 4-0

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Κακατσίδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Γεώργιος Γιάκος)

Ρόκκος Αν., Κοκώνης Κ., Μπίστας (58΄Στεργίου), Κοκώνης Ε., Ρόκκος Αλ. (79΄Νούλας Β.), Σαμψώνας (58΄Καμζέλας), Κακούρης, Νούλας Σ., Μούτσα (81΄Μαραγιάννης), Καμμένος (58΄Κόκκοτος Α.), Κοκώνης Σ.

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος Ι., Λιάτσος, Παναγιωτόπουλος Ι., Σαλαγιάννης, Προβίδας, Τουρλίδας, Τσακανίκας (79΄Καπέλης), Δήμος (85΄Παπαδομανωλάκης), Μήκας (65΄Γρίβας), Σαμψώνας Π. (65΄Κοθρούλας)