Σαρωτικός ο Άρης Λεπενούς στο γήπεδο της Κανδήλας. Πέτυχε πέντε γκολ απέναντι στην γηπεδούχο ΑΕ Αλυζίας , ενώ δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Ντεμπούτο με το δεξί για τον νέο προπονητή του συλλόγου Τάσο Σπαή, που είδε την ομάδα του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, να δημιουργεί ευκαιρίες και να παίρνει μια εύκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μόλις στο 2΄ο Κοσμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανοίγει το σκορ για τον Άρη Λεπενούς, ενώ στο 30΄ μετά από άψογη συνεργασία των Πετανίτη Β., Λιούλιο, ο Κοσμάς με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Λεπενούς κατάφεραν να πετύχουν άλλα 3 γκολ στην επανάληψη. Στο 65΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοσμά ο Λαμπρακόπουλος με κεφαλιά κάνει το 0-3 , ενώ στο 70΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κοσμά ( πέτυχε χατ-τρικ) γίνεται το 0-4 .

Το τελικό σκόρ (0-5) διαμόρφωσε στο 85΄ο Λαμπρακόπουλος μετά από ασίστ του Πιστιόλη

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Ροδάτος, Κατσαούνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αλυζίας (Στάθης Παβέλης)

Σακουφάκης, Ζεππος Β, Δρακάς Β., Παπανικόλας, Φραγκογιάννης, Δρακάς Ε (78΄Λιότος), Κατσαούνης, Ταμπάκης (55΄Ζέππος Δ.), Αποστολάκης, Κεραμίδας (55΄Γεωργαλής), Οικονόμου

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Καρδαράς (74΄Πιστιόλης), Λαμπρακόπουλος, Τζαμαλής, Βαμβακάς Χ., Θώδης Σ., Λιούλιος (74΄Ρούσσος), Τσοπανάς,  Κοσμάς , Θώδης Αλ., (62΄  Πετανίτης Χ.), Πετανίτης Β., (80΄Μπέλος)