Η Αναγέννηση Στάνου νίκησε εύκολα την ΑΕ Αγίου Δημητρίου με 7-0 και παραμένει στην πρώτη θέση βαθμολογίας με 35 βαθμούς, τέσσερις πόντους μακριά από τον δεύτερο Απόλλωνα Δοκιμίου

Ένα άνετο απόγευμα πέρασε λοιπόν η Αναγέννηση Στάνου απέναντι στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου, κάτι που δείχνει και το τελικό 7-0 !!

Το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 7΄με τον Τσιούνη. Στο 37΄ο Μακρυπίδης και στο 41΄ο Ψηλός πέτυχαν δυο ακόμη γκολ (3-0) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Τσιούνη στο 51΄να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά του Αγγέλη, ο οποίος με δυο προσωπικά του γκολ στο 62΄και στο 69΄αύξησε τον δείχτη του σκορ σε 6-0 για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο ο Γώγα στο 89΄που διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Βασιλείου Χρύσα, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Μπακαδήμας, Τζαμαλής, Σαλμάς (31΄Δράκος), Ψηλός (63΄Καρακασίδης), Αλπέντζος, Μακρυπίδης, Καβαλλάρης (72΄Τραμενόπουλος), Αγγέλης, Γώγα, Τσιούνης

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θεόδωρος Μουχάνης)

Μπαλάσκας Τ., Καντερές, Κωστόπουλος Γ.  (46΄Μπαλάσκας), Μουρτζιάπης, Αριστόπουλος, Μπουλιέρης, Σπυριλιώτης (60΄Τηγανίτας), Μουχάνης Ε., Γιαννόπουλος (60΄Κωστόπουλος Χ), Μουχάνης Π (60΄Κοκόσης), Ρεπανίδας (46΄Μούτσι)