Χωρίς να συναντήσει κάποια δυσκολία ο Άρης Λεπενούς πέρασε από το ΔΑΚ Αγρινίου που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Κεραυνός Ποταμούλας , αφού επικράτησε με 5-0

Η ομάδα του Τάσου Σπαή μπήκε πολύ δυναμικά στο ματς και θέλησε από την αρχή να επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της και τα κατάφερε με τέσσερα γρήγορα γκολ στα πρώτα 18 λεπτά του αγώνα!! , και κάπου εκεί τελείωσε το ματς…

Αρχικά στο 4ο λεπτό του αγώνα ο Κοσμάς από αριστερά έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, και ο Λιούλιος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα . Εννιά λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιούλιου, ο Πετανίτης στο δεύτερο δοκάρι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Βασίλης Πετανίτης με δυο ακόμη προσωπικά του τέρματα σε διάστημα δυο λεπτών ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4 . Στο 17΄ο Λιούλιος και πάλι έκανε την σέντρα, και ο Πετανίτης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, και ένα λεπτό αργότερα μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων ο Πετανίτης γίνεται κάτοχος της μπάλας πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πανηγύρισε το δικό του «χατ τρικ».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα  έπεσε .O Κεραυνός Ποταμούλας έδειξε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια , χωρίς να απειλήσει  όμως την εστία του Γεωργίου. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Παπαδήμας στο 82΄.

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Τάκος, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Ποταμούλας (Άρης Ξευγένης)

Ζώης, Κοκώνης Β., Τηγανίτας, Μπουσδούνης, Κοκώνης Ι. (25΄Σταμάτης), Σοφρώνης (70΄Σωτηρίου Γ), Ξευγένης, Κυτούγιας Δ. , Κοκώνης Η., Κυτούγιας Χρ. (65΄Αγγέλης), Σωτηρίου Θ.

Άρης Λεπενούς ( Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Καρδαράς (64΄Ρούσσος), Λαμπρακόπουλος, Τζαμαλής (64΄Πετανίτης Χρ), Βαμβακάς (55΄Πιστιόλης), Θώδης Σ., Λιούλιος (55΄Παπαδήμας), Τσοπανάς, Κοσμάς, Θώδης Α. (69΄Ασπρογιάννης), Πετανίτης Β.