Σε εκπληκτική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Άρης Λεπενούς! Μετά της εύκολες νίκες με  ΑΕ Αλυζίας και τον Κεραυνό Ποταμούλας η ομάδα του Τάσου Σπαή φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ και τον Ίναχο Βάλτου, σε ματς που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Οχθίων.

Έτσι μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής ο Άρης Λεπενούς παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, έξι βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ρηγανά

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα , οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό δεκαπεντάλεπτο, μέσα στο οποίο ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0!

Το 1-0 έγινε στο 3΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Β. Πετανίτη, και πέντε λεπτά αργότερα ο Θώδης Στ., πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Στο 15΄ο Β. Πετανίτης πέτυχε στο τρίτο γκολ του Άρη Λεπενούς, και …κάπου εκεί τελείωσε η αναμέτρηση. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 85΄ με μακρινό σουτ του Κοσμά.

Από την άλλη μεριά ο φιλοξενούμενος ΑΟ Ίναχος Βάλτου αγωνίσθηκε με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αν και δημιούργησε ευκαιρίες ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής Καζανάς Κ.

Βοηθοί : Βλάχος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Καρδαράς, (55΄Μπέλλος), Λαμπρακόπουλος (80΄Ρούσσος), Τζαμαλής, Βαμβακάς, Θώδης Στ., Λιούλιος (80΄Παπαδήμας), Τσοπανάς, Κοσμάς, Θώδης Α., (68΄Πιστιόλης), Πετανίτης Β., (55΄Πετανίτης Χ)

ΑΟ Ίναχος Βάλτου (Δημήτρης Χήρας)

Νέστωρας, Αυγέρης Θ. ( 32΄ λ.τ. Μήτσος), Ζαβός, Τσάκαλος Ι., Μακρής Λ. Ρουστεμάι, Ντούβαλης Χ., Μαργαρίτης, Βελέντζας, Αυγέρης Χ., Προύντζος