Στην αναμέτρηση της Α΄κατηγορίας που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Νεοχωρίου, ο γηπεδούχος Όμηρος, αν και αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές σε όλη την διάρκεια του β΄ημιχρόνου πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 απέναντι στον Αστέρα Καμαρούλας

Ήταν ένα πολύ καλό ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και εκπληκτικό ξεκίνημα από τις δυο ομάδες που σε διάστημα δέκα λεπτών πέτυχαν 3 γκολ.

Ο Όμηρος άνοιξε το σκορ στο 4΄ με τον Τρικαλινό. Η αντίδραση του Αστέρα Καμαρούλας ήταν άμεση, και ο Τουρλίδας ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε. Ο Νταλαπέρας όμως στο 11΄ έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Όμηρο 2-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης (48΄), οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Προβίδας (2-2). Σε αυτή την χρονική στιγμή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), ο τερματοφύλακας του Ομήρου Καρατζογιάννης, και οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.

Το νικητήριο γκολ του Ομήρου σημείωσε ο Νίκος Νταλαπέρας στο 77΄.

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Μπουκουβάλας, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Κώστας Γιωτόπουλος)

Καρατζογιάννης, Ξάνθης, Ματσίγγας, Τσιφοπανόπουλος, Κωνσταντίνου, Κόκκαλης, Κρανιάς, Τρικαλινός (46΄Βασιλάρης), Νταλαπέρας Τσάμης ( 66΄Ψηφής), Ζαβιτσάνος (48΄Σταμάτης)

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Λιάτσος (76΄Τσακανίκας), Ζαμπάρας (67΄Ταμπάκης), Παναγιωτόπουλος Ι., Παναγιωτόπουλος Σ., Προβίδας, Σαμψώνας, Σαλαγιάννης, Δήμος, Τουρλίδας, Μήκας