Ούτως ή άλλος ήταν φαβορί Ο Άρης Αιτωλικού και το τελικό 0-1 στο γήπεδο του Καραπαππά δεν έκανε και μεγάλη εντύπωση.

Αντίθετα ο γηπεδούχος Αστέρας Αγρινίου έδειξε ιδιαίτερα συμπαθής με την προσπάθεια που έκανε  κυρίως στο β΄ημίχρονο.

Το Σαββατιάτικο ματς της β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, κύλησε λίγο πολύ όπως αναμενόταν, και ο πρωτοπόρος Άρης Αιτωλικού πήρε πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο μέσα σε μια ιδιαίτερα δυνατή έδρα (Αστέρας Αγρινίου).

Οι ποδοσφαιριστές όμως του Αστέρα Αγρινίου κέρδισαν τις θετικές εντυπώσεις. Με πολλές απώλειες ( μόλις 16 ποδοσφαιριστές δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα), χωρίς τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Ταμανίδη, (την θέση του πήρε ο επιθετικός Νίκος Γκρίζης,) προσπάθησαν δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν πέτυχαν γκολ. Αντίθετα ο Άρης Αιτωλικού με σωστή αμυντική τακτική κατόρθωσε σε μια αντεπίθεση  στο 67΄με τον Καβαλιέρη να πετύχει το γκολ της νίκης, και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, παραμένοντας το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Από τη άλλη μεριά ο Αστέρας Αγρινίου έχει 22 βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο 86΄δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Σκαρμούτσος, και ο Άρης Αιτωλικού τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί :  Μπουκουβάλας, Βλαχοδήμος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου

Γκρίζης, Παπαιωάννου, Βασιλάρης, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Κουτρομάνος, Ζώγας, Ζωγράφος, Βαρέττας (70΄Μαυριφρύδης), Παχής, Πατσέας

Άρης Αιτωλικού

Τσαπόκος, Λυκούδης, Σκαρμούτσος, Αλεξόπουλος, Κάκκος, Φράγκος Λ. , Καβαλιέρης, Ξύστρας ( 81΄Βίβας), Πασπαλιάρης, Φράγκος Α., Κοντός ( 72΄Φλωρόπουλος)