Ο Σουηδός στόπερ «έδεσε» με τον Καναδό στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού και με εκείνους στο γήπεδο τα «καναρίνια» δεν έχουν δεχθεί γκολ.

Χωρίς σκορ έληξε το χθεσινό (26/2) ματς του Παναιτωλικού με το Βόλο, όπου εκ νέου στο κέντρο της άμυνας των «κυανοκίτρινων» είδαμε μαζί τους Γιάκομπ Λάρσον και Ντέρεκ Κορνέλιους. Ο Σουηδός έγινε τον Γενάρη κάτοικος Αγρινίου, ντεμπουτάρισε ως αλλαγή στο Φάληρο όπου όμως έλειπε ο δεύτερος και έκτοτε οι δυο τους συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ του club. Το αποτέλεσμα; Τα «καναρίνια» ακόμη δεν έχουν δεχθεί γκολ με εκείνους ταυτόχρονα στο γήπεδο, κάτι που φυσικά δεν δύναται να πιστωθούν μόνο εκείνοι αλλά όλη η ομάδα, ωστόσο αντικατοπτρίζει ανάγλυφα τη δική τους παρουσία/συνεργασία.

Ο Καναδός άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα έδειξε θετικά δείγματα γραφής, αλλά δεν είναι τυχαίο πως με τον Λάρσον στο πλευρό του έκανε την κορυφαία του εμφάνιση, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο ένας φαίνεται πως συμπληρώνει τον άλλον, ο Σκανδιναβός λειτουργεί σαν «σκούπα» πίσω από τον Καναδό και η σιγουριά στις κινήσεις του επιτρέπει σε εκείνον να «κυνηγά» όλες τις μπάλες στα καρέ του Παναιτωλικού. Τρόπο τινά του καλύπτει τα νώτα του και λειτουργούν εξαιρετικά.

Μαζί έπαιξαν για πρώτη φορά στο 0-0 της Ριζούπολης, ακολούθησαν οι νίκες (1-0) επί της Λαμίας και των «πράσινων» και η «λευκή» ισοπαλία με την ομάδα της Μαγνησίας, κάτι που «μεταφράζεται» πως μαζί με τις καθυστερήσεις έχουν συνυπάρξει για 364 αγωνιστικά λεπτά, λίγο παραπάνω από 6 ώρες μπάλας δηλαδή, χωρίς σε αυτό το διάστημα η εστία τους να παραβιαστεί έστω μία φορά.

ΛΑΡΣΟΝ/ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ
Λεπτά
: 364′
Γκολ παθητικό: 0
Αποκρούσεις: 4
Επεμβάσεις 33