ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΠΑΝΟΣ ΒΑΤΣΙΟΣ

Σε ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ του Αγρινίου η Δόξα κέρδισε με  2-0 την Δάφνη Μεγάλης Χώρας  με  γκολ του  Μυζήθρα και  Ασημάκη.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με την πιο κλασσική ι από τον Πλαστήρα όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι την  εστία και να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη μπήκε δυνατά κέρδισε πέναλτι, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μεχαλλα  το απέκρουσε ο Λυμπέρης, στην συνέχεια η Δάφνη πίεσε την Δόξα χωρίς να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν οι παίχτες της Δάφνης το κατάφερε για λογαριασμό της Δοξας ο Μυζήθρας στο 70΄ με σουτ ανοίγοντας το σκορ.

Το…. κερασάκι της τούρτας για την Δόξα ήρθε στο 90΄ με σουτ του Ασημάκη κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Καινουρίου

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα της Δάφνης είχε κερδίσει μέσα στο Καινουργιο με 2-1.

Φάσεις και γκολ.

6 Σουτ του Καγιαντζα από καλή θέση η μπάλα καταλήγει άουτ.

14 Μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Σοροβου από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα εκεί βρέθηκε μόνος του σε κενό τέρμα ( ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσεως) πλασάρε και έστειλε την μπάλα άουτ.

29 Σουτ του Ασημακη από καλή θέση η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

47 Ο Λυμπέρης ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Γιαννακιδη και ο διαιτητής  που ήταν πολύ κοντά στην φάση έδειξε πέναλτι.

Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Μεχαλλα αλλά ο Λυμπέρης πέφτοντας σωστά στην γωνία απέκρουσε και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.

51 Σουτ του Γιογιου από καλή θέση η μπάλα κατέληξε άουτ.

67 Σουτ του Χότζα αποκρούει εντυπωσιακά ο Λυμπέρης και στην συνέχεια διώχνει ο Καραμάνος προτού του Γιαννακιδη.

Γκολ 70΄ 0-1  ο Καγιαντζας αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από αριστερά έκανε την σέντρα η μπάλα πήγε στον Ασημάκη ο οποίος σουτάρει αποκρούει εντυπωσιακά ο Καιπανος η μπάλα πηγαίνει στον Μυζήθρα ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ.

78 σουτ του Γιαννακιδη η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Λυμπέρη.

Γκολ 90 σουτ του Ασημάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για την δόξα.

Διαιτητής : Σ. Καζανάς

Βοηθοί : Γιαννόπουλος, Κοσυφαρίνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Σίφης Μπούσγος)

Καιπάνος, Τασολάμπρος, Μούχας (73΄Τάτσης), Τσακαρδάνος, Μολώνης Π, Γιογιος, Νταλακούρας, Μεχαλλα, Κατσαούνης (46΄Χότζα), Γιανακίδης, Κοτσώρης (61΄Μολώνης Δ)

 

Δόξα Καινουρίου

Λυμπέρης, Τασιολάμπρος (77΄Δάρλας), Καραθάνος, Μπλέτσας, Κορδάτος, Καγιάτζας, Μυζήθρας, Πλαστήρας (77΄Γιολδάσης), Ασημάκης, Σοροβός (87΄Βασιλείου), Ροδίτης (61΄Κωνσταντίνου Α.)