Σε ένα ματς που έγινε κάτω από καταρρακτώδης βροχή ο ΑΟ Σκουτεράς πέρασε από το Θέρμο με 0-1, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση και εδραιώθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ

Στο πρώτο ημίχρονο η βροχή δυσχαίρενε τις προσπάθειες και των δυο ομάδων, ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Όμως στο 32΄ δυνατό σουτ του Αρμύρα Δ. έξω από την περιοχή η μπάλα καταλήγει στο αριστερό «γάμα» της αντίπαλης εστίας, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1)

Στο 40΄υπήρξε μεγάλη  ευκαιρία του Κούκου για την Αναγέννηση, δίχως όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα  πήρε μέτρα στο γήπεδο και έχασε αρκετές ευκαιρίες απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αναγέννησης Θερμού.

Χαρακτηριστικές , σουτ του Αρμύρα Ι. στο 54΄,  σουτ του Σκέυα στο 61΄ πέρασαν άουτ και κοντινή κεφάλια του Πιστιολη εντυπωσιακά απομάκρυνε ο Τσατσαράγκος.

Ο ΑΟ Σκουτεράς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση της Αναγέννησης  για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα και συνολικά τα μέλη της αποστολής στο γήπεδο του Θέρμου.

 

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί : Μποκουβάλας, Κασβίκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αναγέννηση Θέρμου (Στέφανος Κούκος)

Τσατσαράγκος, Σταματόπουλος, Κότσαλος, Κοντός Δ. , Χάσκαρης , Τριανταφύλλου, Κουκιάς, Αγγελάκης, Κοντός Κ., Κούκος, Πίτσιος

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Σαλαγιάννης (65΄Γρίβας Ν.), Κωστόπουλος Α., Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Τασούλης, Καραγεώργος, Αρμύρας Ι., Γρίβας Χ. (60΄Γιαννοκώστας), Σκέυας, Αρμύρας Δ.