Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Λώλου στον πάγκο του Αράκυνθου Ματαράγκας, η ομάδα της Μακρυνείας επέστρεψε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας στο γήπεδό της τον Αστέρα Παντάνασσας με 1-0

Ήταν μια  πολύ σημαντική νίκη τόσο βαθμολογικά οσο και για την τόνωση της ψυχολογίας του Αράκυνθου, μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό χώρο το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 35΄με κεφαλιά ο Λυμπέρης, μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, και σέντρα του Ευθυμίου προς τον σκόρερ.

Υπήρχαν και φάσεις εκατέρωθεν για περισσότερα γκολ .

Ο Αστέρας Παντάνασσας δημιούργησε ευκαιρίες στο 70΄ και στο 80΄ με τον  Μουτσα σε καλή θέση, αλλά ο Λιάπης απέμακρυνε τον κίνδυνο για την εστία του, ενώ στο 85΄ ο Ενο Ρεθι έπιασε την κεφάλια μετα από φάουλ του Ντοντάι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα αλλά ο επόπτης σήκωσε την σημαία για οφσάιντ μέσα σε  διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αράκυνθος Ματαράγκας είχε τις δικές του στιγμές εκτός από το γκολ της νίκης. Στο 35΄σουτ του Ευθυμίου από καλή θέση άουτ, στο 60΄τετατετ του Παπαδόπουλου άουτ, και στο 75΄ο Θεοδωρόπουλος Γ δεν βρήκε δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Καραπιπέρης, Βασιλέιου Χρύσα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αράκυνθος Ματαράγκας (Δημήτρης Λώλος)

Λιάπης, Καλύβας, Πολίτης (75΄Αλπέντζος), Λυμπέρης, Καλπουζάνης, Πολύζος, Παπαδόπουλος (75΄Θεοδωρόπουλος Γ), Σαλάππας (90΄Σιάσος), Ευθυμίου (90΄Θεοδωρόπουλος Α), Μπανάκας, Καλαντζής (65΄Γκεζέπης)

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Δημήτρης Κουμάσης)

Πριτσούλης, Κεφαλας, Ρέθι Ένο, , Ρέθι Έγκλι, Κουμάσης, Τριανταφυλλόπουλος (75΄Σελιμάς), Παναγιωτόπουλος, Ντοντάι, Ρέθι Έρι,  Μούτσα, Κωνσταντόπουλος