ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ – ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ -0-1

Παιχνίδι δίχως αύριο ήταν αυτό με τον Φειδωνα Άργους για την ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας με «μπροστάρησες» τις Βράνα-Τριανταφύλλου Σταυρούλα και την 14χρονη Σταυροπούλου Ιόλη,και τίς υπόλοιπες παίκτριες παίζοντας με ψυχή, καρδιά και σθένος, κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στην πρωτοπόρο καί αήττητη ομάδα της Αργολίδας και να πανηγυρίσει ένα τρίποντο που άλλαξε άρδην τα δεδομένα στη μάχη τής κορυφής. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου έχει μέταλλο και ακόμα και με απουσίες μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα απέναντι σε μία δυνατή και ποιοτική ομάδα με πολλές παίκτριες στις Εθνικές ομάδες.

Η νίκη αυτή δίνει ψυχολογία και θα βοηθήσει για να βρει η ομάδα τον πραγματικό της εαυτό. Το νικητήριο γκολ για την ΑΕΚ Μεσολογγίου σημείωσε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης η Βράνα-Τριανταφύλλου όταν σέ καλοχτυπημενο φάουλ της Μοκκα η ” χρυσή” σκόρερ με κοντινό γυριστο σουτ νίκησε την Μουγιου δίνοντας το τρίποντο στην ομάδα της.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: Souza Graziele, Οικονόμου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Μοκκα, Λαζανά Β., Γρομητσαρη, Σταυροπούλου, Gomes Farias, Φιλανδριανου, Λαζανά Ι., Παπαϊωάννου (46′ λ.τραυμ. Πετσινη Β.)