Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι διαιτητές, εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου, και φίλαθλοι που αψήφησαν το κρύο, έδωσαν το παρών στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου το απόγευμα της Κυριακής 5/2/23 για να στηρίξουν τον μικρό Δημήτρη στην μάχη που δίνει με τον Καρκίνο. Στο φιλανθρωπικό τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, του Παναιτωλικού, του Όμηρου Νεοχωρίου και του Κεραυνού Γαβαλούς.

Ο 6χρονος Δημητράκης απο το Θέρμο έχει διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και δίνει την δική του μάχη για να καταφέρει να το ξεπεράσει. Ο γιατρός του κέντρου υγείας Θέρμου Απόστολος Κουβαράς με ενέργειές του έχει ευαισθητοποιήσει ανθρώπους του αθλητισμού που προσπαθούν μέσα απο τέτοιες εκδηλώσεις να συνεισφέρουν οικονομικά για την στήριξη της οικογένειας του 6χρονου. Να θυμίσουμε προ ημερών την ενέργεια της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου που διέθεσε τις εισπράξεις ενός αγώνα στον μικρό Δημήτρη.

Όπως μας δήλωσε ο Κύριος Κουβαράς, η υγεία του μικρού εξελίσσεται πολύ καλά.

Τον Δήμο Αγρινίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαρνέζος, ο οποίος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Κυρίου Κουβαρά, καθώς και των εκπροσώπων των ομάδων παλαιμάχων, Κώστα Μασαλή, Επαμεινώνδα Κουγιανού, Γιάννη Μακρή και Χαράλαμπου Χρέλια, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο το τουρνουά.

 

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Πηγή: agrinio24.gr