Παρά τις φήμες περί διάθεσης των ομάδων να επιστρέψουν, έστω και προσωρινά, στη δράση για την Super League 2, το λουκέτο παραμένει! Στο διοικητικό συμβούλιο του μεσημεριού της Τετάρτης εν μέσω έντασης και διαφωνιών δεν πάρθηκε τελικά απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα. Οι ομάδες εξακολουθούν να αντιδρούν στο ψαλίδισμα της επιχορήγησης από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Το μείζον θέμα που απειλεί την βιωσιμότητα των περισσότερων ομάδων έφερε στο τραπέζι ακόμη και ζήτημα αλλαγής διοίκησης στην Super League 2, καθώς κάποιες ομάδες θεωρούν πως ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα των συλλόγων όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, ειπώθηκε από τον Αντώνη Ροκάκη των Χανίων ότι μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα, ακόμη και 150.000 ευρώ για κάθε ομάδα, με την προϋπόθεση ότι θα παραιτηθεί ο νυν πρόεδρος. Απόφαση για αλλαγή προεδρείου δεν ελήφθη, ωστόσο, καθώς απαιτείται το 3/4 των ψήφων βάσει καταστατικού.

Σε κάθε περίπτωση, το πρωτάθλημα θα παραμείνει σε αναστολή για τρίτη σερί εβδομάδα και είναι άγνωστο πότε οι ομάδες θα επιστρέψουν στο γήπεδο, αλλά και με ποιους όρους.

Η ανακοίνωση: Ομόφωνα οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την άμεση επανεκκίνηση του διαλόγου με βραχύβια συνέχιση της διακοπής του πρωταθλήματος, εξουσιοδοτώντας νεοσύστατη ειδική επιτροπή που θα διεξάγει τις απαραίτητες επαφές με τους θεσμικούς φορείς -Υφυπουργό Αθλητισμού και Super League 1- προκειμένου να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι που θα επιτρέψουν την βιωσιμότητα των ομάδων και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματός μας.