Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου να πάρει την νίκη, με το ευρύ 3-0 απέναντι στον Τρίκαρδο Κατοχής, και να ξεφύγει βαθμολογικά απο τους αντιπάλους της.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Πολύζος

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν δοκάρι, και έχασαν και μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκόρ. Στο 15ο λεπτό ο Μεταξούλης κάνει το δυνατό σούτ λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Κούσουλα και απομακύνεται απο τους αμυντικούς. Στο 29′ κακό διώξιμο του Κούσουλα η μπάλα καταλήγει στον ξεμαρκάριστο Σεραφίγγο λίγο έξω απο την περιοχή, αυτός κάνει το σούτ και ο Κούσουλας διορθώνει το λάθος του αποκρούοντας με το πόδι σε κόρνερ. Στο 34′ ο Πριόβολος κάνει το συρτό σούτ, στην πορεία της μπάλας ο HYSENAJ προσπαθεί με τακουνάκι να την στείλει στην εστία, αλλά δεν την βρίσκει καλά και καταλήγει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους, που βρήκαν τρία γκόλ, είχαν δοκάρι, και κάποιες καλές στιγμές να διευρύνουν το σκόρ. Στο 66ο λεπτό ο Αλπένζος ανοίγει το σκόρ, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κοκώνη, προλαβαίνει τον Τσιάρα και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 72′ ο Σπυριλιώτης μετά απο κάθετη του Πανταζή φεύγει στην αντεπίθεση, περνάει και τον Τσιάρα και απο πλάγια με σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα διπλασιάζοντας το σκόρ. Στο 77′ ένα σούτ του Τσεκούρα καταλήγει άουτ, ενώ στο 80΄ένα καλό σούτ του Αλπένζου κοντράρει στον Κουτρούλη και καταλήγει κόρνερ που περνάει ανεκμετάλλευτο, και στο 81′ ένα σούτ του Σεραφίγγου επίσης καταλήγει άουτ.

Στην  τελευταία φάση του αγώνα πρωταγωνιστές είναι δύο νεαροί. Ο Γιώργος Ζήκος αντικατέστησε τον τερματοφύλακά του με τον νεαρό Ξύστρα, για να του δώσει λεπτά συμμετοχής, ενώ απο την πλευρά του ο Γιώργος Γιάκος έβαλε στις καθυστερήσεις τον νεαρό Β.Κοκώνη, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα τον Ξύστρα γράφοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Προβίδας – Βοηθοί: Τάκος, Κουτρουμάνος

Α.Ε. Αγίου Δημητρίου (Γιώργος Γιάκος): Κούσουλας, Πανταζή (90′ Β. Κοκώνης), Μπίστας, Ρόκκος, Κωστόπουλος, Αλπένζος, Κ.Κοκώνης, HYSENAJ (86′ Παναγιωτόπουλος), Τσεκούρας, Πριόβολος (61′ Τηγανίτας), Σπυριλιώτης (86′ Σώζος).

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ζήκος): Γ. Τσιάρας (91′ Ξύστρας), Παπανικολάου, Καλέντζος, Γ. Γατσώρης, Λ. Γατσώρης, Ντορίτας 64′ Κουκουρδέλης), Μεταξούλης, Α. Τσιάρας, Σεραφίγγος, Ρόμπολας (Κουτρούλης), Κοντοπάνος.

Πηγή: agrinio24.gr