Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας η ΑΕ Μεσολογγίου νίκησε με 5-2 τον Ατρόμητο Αντιρρίου

Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές και από τις δυο ομάδες, ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες με επτά τέρματα και αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 35΄, ατομική προσπάθεια του Κράνη από αριστερά και ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή 1-0.

Στο 45΄η ΑΕΜ θα πετυχει και δεύτερο τέρμα, εκτέλεση κόρνερ του Κράνη στο δεύτερο δοκάρι, νέα σέντρα του Γαβρίνα στην καρδία της περιοχής με κεφάλια ο Πιστιόλης θα κάνει το 2-0 το οποίο θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι με τον Γαβρίνα θα σημειώσουν και τρίτο τέρμα 3-0 μετά από ασταθή απόκρουση του νεαρού 16χρονου Μπίμπα.

Στο 64΄οι φιλοξενούμενοι μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και καλοζυγισμένο σουτ του Παπαποστόλου θα μειώσουν το σκορ σε 3-1.

Το 4-1 θα έρθει στο 76΄για την ΑΕΜ, με τον Κουφό από αριστερά να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και να βγάζει τη σέντρα στη μικρή περιοχή, με τον Πιστιόλη με πλασέ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και τέταρτο για την ομάδα του.

Το Αντίρριο στο 86΄και πάλι με τον Παπαποστόλου ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά θα στείλει τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας του Δουλιώτη θα μειώσει σε 4-2.

Για να έρθει στο 90΄ο Αυτζής με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Μετά την σημερινή νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Αμβρακικού από τον Άρη Λεπενούς η ΑΕΜ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς με την ομάδα του Λουτρού.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Μπαξας και Κοκμοτος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Παλιάτσας (60΄λ.τ Καλύβας), Ζαβιτσάνος, Κακκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Κουφός, Γαβρίνας, Κράνης (65΄Πλαστήρας), Αθανασόπουλος (75΄Νικολόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: (Περικλής Παπαποστόλου) Μπίμπας, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Πατογιάννης, Αμπτελ Σαλαχ, Ζαχαρόπουλος (92΄Ντζουμανης), Ρουμπατης (78΄Αθανασόπουλος), Παπακωστόπουλος, Μανδελος, Παπαποστόλου, Κατσικας.

Πηγή: https://aitosports.gr