Ο Απόλλων Δοκιμίου νίκησε εκτός έδρας με 4-2 τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα, έκανε την ανατροπή και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 15΄ με έυστοχο χτύπημα πέναλτι του Νταλαπέρα. Δύο λεπτά αργότερα άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Κορομηλά.(1-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Δαλαγιώργος (47΄) έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα Δοκιμίου, για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 68΄ο Καλύβας. Ο Απόλλωνας με γκολ του Φ. Κορομηλά στο 86΄, και Α. Κορομηλά στο 90΄πήρε την πολύτιμη νίκη.

Από το 57΄και μετά ο Όμηρος Νεοχωρίου αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής με κόκκινη κάρτα του Καρατζογιάννη.

Διαιτητής : Σαφαρίκας

Βοηθοί : Βλαχοδήμος, Ροκοπάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης)

Καρατζογιάννης, Τσιφοπανόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Κωνσταντίνου, Μανέτας, Ξάνθης, Κρανιάς (61΄Καλύβας), Τρικαλινός, Νταλαπέρας (91΄Τρικαλινός Γ.), Γιαβρούτας, Παναγιωτόπουλος

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Δαράβαλης, Στραβοδήμος (90΄Μενελάου), Νούλας, Γιαννόπουλος, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Κορομηλάς Α., Κορομηλάς Φ., Αγγέλης, Κοτρότσος Ν (53΄Μακρής), Κοτρότσος Μ. (91’ Κρανιάς)