Στην Κόρτραϊκ αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, καθώς ο πρόεδρος Ρόνι Βέρχελστ, ο γενικός διευθυντής Ματίας Λετέρμ, αλλά και ο προπονητής Μπερντ Στορκ αναμένεται σύντομα να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο ιδιόρρυθμος Μαλαισιανός ιδιοκτήτης της ομάδας, Βίνσεντ Ταν, ψάχνει για υποψήφιο αγοραστή κοστολογώντας τον βελγικό σύλλογο στα 18 εκατ. ευρώ. Ο Ταν, απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Κόρτραϊκ το 2015 έναντι 5 εκατ. ευρώ, ενώ στην ιδιοκτησία του ανήκουν επίσης οι Σαράγεβο, Κάρντιφ και Λος Άντζελες FC.

Η «Het Nieuwsblad» αναφέρει πως ο Ταν δεν επιθυμεί να πουλήσει την Κόρτραϊκ στο κονσόρτσιουμ που ελέγχουν την Μπέρνλι ή την Μπόρνεμουθ κάτι με το οποίο αντιτίθεται ο γενικός διευθυντής Λετέρμ.

Οι αγγλικές ομάδες προσφέρουν περίπου 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Ταν διαπραγματεύεται με την οικογένεια Καμίνσκι θεωρώντας πως μπορούν να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του, οι οποίες ξεπερνούν τα 18 εκατ. ευρώ!

Η πώληση της Κόρτραϊκ φαντάζει με μονόδρομο, καθώς ο 71χρονος μεγιστάνας έχει σταματήσει να επενδύει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.