Το Άρωμα βαρετάδας στο φινάλε της αναμέτρησης βρήκε το πολυπόθητο γκολ και με 1-0 πήρε το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στον Αστέρα Παντάνασσας που δημιούργησε ευκαιρίες, δίχως όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι  ήταν διαβασμένοι, μπήκαν για να μπλοκάρουν τον αντίπαλό τους και το κατάφεραν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Φίλος στο 15΄και ο Σάφακας  Φ. στο 25΄προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα, αλλά ο Πριτσούλης δήλωσε παρών απομακρύνοντας τον κίνδυνο από την εστία του. Επίσης οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι  στο 42΄με τον Χαρδαλιά

Ο Αστέρας προσπάθησε για το γκολ δημιούργησε ευκαιρίες με τον Κόκκοτο στο 30΄ (σουτ στην αριστερή γωνία του Καραγκούνη, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα), στο 39΄με τον Έγκλι Ρέθι, ο Καραγκούνης μπλόκαρε την μπάλα , και στο 80΄ο Κακούρης από πλάγια θέση, αλλά και πάλι ο έμπειρος πορτιέρο του Άρωμα Βαρετάδας απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 87΄με τον Ι. Καβαλλάρη να πετύχουν το γκολ της νίκης και με 15 βαθμούς βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στους δώδεκα βαθμούς παρέμεινε ο Αστέρας Παντάνασσας.

Διαιτητής : Βλαχοδήμος

Βοηθοί: Θώδης, Μπελέσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρωμα Βαρετάδας (Κώστας Χαρδαλιάς)

Καραγκούνης, Χαρδαλιάς, Παπαχαραλάμπους, Σάφακας Ε., Κυρόσιμος, Παπανίκος Μ., Καβαλλάρης Ι., Φίλος, Σάφακας Φ.(56΄Διαμαντής), Μπιτσιντζάνος, Καβαλλάρης Κ.

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας ( Στέφανος Κούκος)

Πριτσούλης, Κεφάλας, Κουτσιαύτης, Μπακογιάννης, Λιόκαυτος, Ρέθη Ε., Κόκκοτος Α., Ρέθι Έγκλι, Κούκος (75΄Κουμάσης), Κακούρης, Ντοντάι (80΄Στρεμμένος)